Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 23 - 29 mai 2021. Peștii devin un fel de poli ai binelui (VIDEO)

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 23 - 29 mai 2021. Peștii devin un fel de poli ai binelui (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 22 Mai 2021, 19:35
Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 23 - 29 mai 2021. Peștii devin un fel de poli ai binelui (VIDEO) Horoscop

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 23 - 29 mai 2021. Invitatul său a fost Lucrețiu Tudoroiu.

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 23 - 29 mai 2021

 

„Câteva zile de mare importanță înaintea eclipsei totale de Lună pe axa Gemeni-Săgetător, semne mutabile de foc, o eclipsă care vine cu un mesaj karmic pentru fiecare în parte, diagnosticând zona în care avem problema de care trebuie să ne ocupăm cu prioritate. Încercați să identificați care este energia care vă solicită cel mai mult zilele acestea, ce trebuie finalizat, cum putem aduce la un numitor comun înțelepciunea jupiteriană cu relaționarea cotidiană simplă tipic mercuriană. Moment bun și important pentru cei care lucrează în comerț, comunicare sau în instituții de învățământ, în presă sau în zona relațiilor cu publicul. Să vedem, așadar, cum ar trebui să se pregătească fiecare zodie în parte pentru acest eveniment astral deosebit”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Berbec

 

Ar fi chiar păcat să nu profitați de această săptămână pentru a vă pune în valoare toate relațiile. Este foarte important să speculați – într-o manieră frumoasă – relaționalul pe care deja îl aveți, să înțelegeți care sunt punctele forte în aceste relații. A sosit momentul să puneți în evidență ceea ce vă face să vă simțiți cu adevărat vizibili. A sosit momentul să aveți și perspectiva unei materializări pentru un talent sau un hobby.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Taur

 

Acest Uranus rebel, revoluționar în sensul dumneavoastră, vă aduce bucuria de a vă obișnui cu câștigurile și de a nu vă mai întrista dacă nu reușiți să aveți control pe zona financiară, una care, oricum, în ultima vreme v-a dat suficientă bătaie de cap, nu atât prin lipsa banilor, cât printr-un soi de sugestie a destinului de a vă provoca evoluția spirituală printr-o detașare forțată de bani, dându-vă o oarecare instabilitate financiară. Vi se întâmplă acest lucru, deși sunteți renumiți pentru maniera de vă calcula tot ceea ce ține de partea financiară.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

 

Gemeni

 

Veți lua decizii foarte importante. Vă este testată, într-un mod destul de explicit, autoritatea, deci va exista un domeniu în care trebuie să demontrați că sunteți cei mai buni. Trebuie să arătați cât de important este să simțiți că aveți autoritate și putere de decizie, că sunteți cei pe care se bazează celelalte persoane. Este vorba și despre un angajament spiritual, pentru că nu putem să vorbim despre aspecte astrale fără să luăm în calcul și partea spirituală.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Rac

 

Ceea ce v-ar ajuta foarte mult în această perioadă să depășiți orice stare conflictuală – pe care poate că o aduc cei din jur – ar fi să vă canalizați pe acțiuni creative, pe un hobby, pe o activitate artistică, pe ceva care eliberează, descătușează de orice fel de energie agresoare. În orice caz, să nu ambalați niciun conflict! Este o perioadă care, cam pentru toată lumea, vorbește de această interdicție de a ambala conflictele, pentru că atunci nu mai rezonăm pe verticală cu Dumnezeu, cu universul, ci reacționăm pe orizontală și nu ieșim câștigători sub nicio formă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Leu

 

Cuadratura Uranus-Saturn vă necăjește într-o măsură puțin mai profundă decât pe celelalte zodii, pentru că vă plac lucrurile clare, lucrurile fixe, chiar dacă sunteți atât de pătimași ca semn de foc. Această cuadratură spune că, orice ați face, nu puteți controla tot ceea ce se întâmplă. Marcajul vă face să revizuiți anumite lucruri care nu mai pot funcționa așa cum știați. Nu este vorba despre idei fixe, nu este vorba despre lucruri pe care nu doriți neapărat să le schimbați, dar este vorba despre situații, lucruri, persoane care, prin grație divină, trebuie să capete o altă dimensiune.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Fecioară

 

Aveți șansa să vă reinventați într-o variantă mai imaginativă și mai participativă decât până acum, să depășiți niște blocaje pe care le aveați, să fiți capabili să vă înălțați. Chiar vă puneți în valoare! Dacă aveți multă lume în jur la locul de muncă, brusc, activitatea vă motivează extraordinar și vă ajută să înfloriți. În această perioadă, v-a fost testat spiritul de sacrificiu, dar reușiți să vă mobilizați și să evoluați.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Balanță

 

Ar trebui să puneți foarte mult în balanță orice formă de comunicare. Orice formă de comunicare poate căpăta o turnură karmică. Trebuie să înțelegeți vizavi de ce persoane puteți reevalua situația. Trebuie să înțelegeți, de asemenea, și care este zona cea mai confortabilă de comunicare, cum puteți să puneți problema mult mai bine, indiferent de domeniul în care lucrați. Sub nicio formă nu vă veți plictisi din punct de vedere al relaționării – mai mult decât atât, este vorba și despre șansa de a discuta lucruri de anvergură din punct de vedere financiar cu cei cu care interacționați.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Scorpion

 

Veți înțelege că anumite valori trebuie păstrate ca atare, în timp ce altele pot fi schimbate total. Vă veți da seama care sunt lucrurile pe care vă puteți baza. S-ar putea să refaceți sau să regândiți anumite lucruri. Vă faceți un scop în sine și din instruirea celorlalți, poate, pe domeniul pe care ați devenit foarte bani. În plus, în zilele următoare, puteți depista anumite greșeli pe care le-ați făcut, dar mai ales unele vizând domeniul financiar.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Săgetător

 

S-ar putea să vedeți lucruri pe care până acum doar le-ați bănuit sau intuit. Poate vi se arată un adevăr care până acum a fost ascuns și care poate să nu fie chiar cel mai plăcut, dar nu este nimic distructiv – pur și simplu, este ceva ce aflați și înțelegeți de o manieră spirituală. Pe de altă parte, eclipsa vine cu un factor de șansă foarte mare, acela de a fructifica anumite momente pe care le veți pune într-un context foarte favorabil.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Capricorn

 

E important să vă depășiți limitele, să vedeți cum vă spiritualizați, cum să înțelegeți ce aveți de făcut ca să fiți luminați și cum reușiți să ieșiți din tentația activității în plan material, care este destul de amară și permanentă. Totodată, e important să vă feriți de conflicte. Sunteți supus unor tensiuni cu care nu prea sunteți obișnuit. Soluția nu este să rămâneți în plan orizontal, ci trebuie să vă înălțați pentru că atunci se va vedea foarte bine, din exterior cumva, și lucrurile se vor așeza de la sine.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Vărsător

 

Este un moment de mare forță. Planul relațional este cel mai vizat. Trebuie să înțelegeți cine vă sunt adevărații prieteni, care sunt oamenii care vă susțin cu adevărat, de ce persoane vă puteți detașa, unde trebuie să veniți cu cea mai mare forță pe plan emoțional. S-ar putea să fie zone unde trebuie să plusați cu mai multă energie, să vă ajutați prietenii, să refaceți forțele psihice cu anumite persoane cu care ar fi bine să mai păstrați o relație de amiciție. Pot fi și tipuri de relaționare care aduc un factor de risc, iar acestea trebuie identificate.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Pești

 

Vă căutați valoarea, dar nu prin intermediul altora. Este un lucru foarte interesant, tot ceea ce a fost negativ se transformă în pozitiv. Sunteți un fel de alchimiști în ultima perioadă, reușiți să faceți un soi de metamorfoză a lucrurilor care nu sunt convenabile, transformându-le în ceva pozitiv. Evitați bârfa, evitați minciuna, evitați lucrurile rele, evitați oamenii rău intenționați și deveniți un fel de poli ai binelui. Totuși, aveți nevoie de mai multă stabilitate.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Bădic