Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 25 aprilie - 1 mai 2021. Racii au o dorință extraordinară de a-i ajuta pe cei mai puțin favorizați de soartă (VIDEO)

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 25 aprilie - 1 mai 2021. Racii au o dorință extraordinară de a-i ajuta pe cei mai puțin favorizați de soartă (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 24 Apr 2021, 18:33
Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 25 aprilie - 1 mai 2021. Racii au o dorință extraordinară de a-i ajuta pe cei mai puțin favorizați de soartă (VIDEO) Horoscop

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii 360 de grade, predicțiile astrale pentru săptămâna 25 aprilie - 1 mai 2021.

 

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 25 aprilie - 1 mai 2021

 

„Clusterum în semnul Taurului, în profund dezacord cu sugestiile saturniene, patru cuadraturi între Soare, Mercur, Venus, Uranus și Saturn, Marte în cădere în semnul Racului, Trigon, Marele benefic... Luna plină pe axa Taur - Scorpion, pe 27 Aprilie... Aspecte care ne pot întoarce pe calea corectă sau ne pot destabiliza. Acțiunile noastre își mută oarecum polul de la exterior spre interior, tenacitatea va atrage succesul, iar cei răsplătiți vor fi cei care luptă pentru îndeplinirea unei viziuni”, a susținut Alina Bădic, în debutul emisiunii 360 de grade”.

 

Berbec

 

O săptămână puternică, există o șansă pe care Berbecii o au în raport cu persoanele cu putere de decizie. Pot fi ajutați de aceste persoane să se înscrie corect pe linia lor de destin, mai ales în domeniul financiar. Pot fi antrenate și situații karmice, adică, de exemplu, se pot intersecta cu persoane care vin cu propuneri de a câștiga suplimentar. Vor primi răspunsuri din partea Divinității acolo unde, în repetate rânduri, au emis întrebări. Trebuie să găsească drumul corect în ceea ce le place și îi reprezintă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Gata, e oficial! Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea

 

Taur

 

Devine foarte importantă motivația profesională. O șansă pentru cei deosebit de ambițioși. Săptămâna viitoare îi invită pe Tauri să examineze profund toate oportunitățile și să aleagă drumul cel mai semnificativ, puternic. S-ar putea să ia o decizie foarte importantă mai ales în domeniul spiritual. S-ar putea să descopere unde-și au originea anumite probleme. Destinul vine cu o sugestie de a găsi o motivație puternică pentru planurile și visurile de viitor. Li se recomandă o vreme să se retragă din situațiile care devin foarte solicitante, deoarece există o predispoziție spre epuizare.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Gemeni

 

Gemenii au o foarte specifică tendință și tentație de a le recunoaște celorlalți valoarea, lucru ce va fi apreciat, dar și de a-i impresiona pe cei din jur. Au o tendință de a ieși în evidență. Gemenii nu se pot regăsi decât în activități care țin de un fel de validare în fața celorlalți. S-ar putea să-i consume foarte mult o critică eronată sau o persoană care nu le apreciază munca. În loc de asta, ar trebui să se interseze mai mult ce simt cu adevărat în sufletul lor, cum se poziționează cu adevărat în raport cu cei din jur. Gemenii au o dorință de a depăși limitele concretului, de a face lucurile de o manieră atipică. Disciplina îi cam obosește. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Rac

 

Pentru Raci e foarte important să afle ce sunt cu adevărat și ce pot face pentru familie. E un aspect foarte important din perspectivă spirituală. Pot fi puțin mai smeriți. O abordare destul de serioasă a responsabilităților. Își dau seama că au muncit foarte mult și pot specula acest lucru. Interes accentuat pentru planul profesional. Vor să se testeze, să vadă dacă au ajuns pe culmile pe care și le-au dorit. Au o dorință extraordinară de a-i ajuta pe cei mai puțin favorizați de soartă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Leu

 

O consiliere financiară foarte importantă. Au de luat decizii de mare forță în plan financiar. Lucrurile nu s-au echilibrat chiar total în acest domeniu, deci consilierea e necesară. Foarte multă energie și activitate în plan profesonal. Detaliile aici devin foarte importante, chiar și cele ignorate până acum. Poate exista o ușoară iluzionare. Leii trebuie să-și demonstreze lor ceva, să se liniștească, să se reculeagă și să facă alegeri în acord cu lucruri foate clare, foarte bine studiate. Deci nu trebuie să ia decizii la întâmplare.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Fecioară

 

Aveți de demonstrat ceva. Multe proiecte, planuri, teste, testări pe care Fecioarele le primesc de la Destin, dar și ele le dau celorlalți. Ușoară inadaptare, deci trebuie să înțelegeaă că scopurile ambițioase nu sunt suficiente pentru a obține bucurie. Fecioarele vor să demareze anumite proiecte, vor să întreprindă lucruri care să le reprezinte cu adevărat, apare și un pic de competiție. Depind de partenerii cu care au de-a face la locul de muncă. Nu trebuie să se lase subjugate de micile șicane cotidiene. Nu trebuie să se lase copleșite de vâltoarea momentului.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Balanță

 

Pe zona profesională, Balanțele trebuie să se simtă impactate emoțional, sufletește. Se manifestă o forță incredibilă de  a face ordine în anumite conjunctiuri concrete, concrete în sensul că acolo trebuie să se pună în valoare, să facă investiții, să vină cu loialitate în asocieri, să nu refuze lucrui care vin în forță și care sunt evident de primul moment de ajutor. Energia devine propice pentru a lupta și cu partea aceea de nehotărâre sau neșansă pe care au avut-o la un moment dat într-un anumit domeniu. E favorizată expansiunea financiară, chiar dacă oscilantă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Scorpion

 

Scorpionii găsesc o afinitate reală cu toți cei cu care au un plan concret comun în acest moment. Dacă sunt situații în care nu se mai simt reprezentați, nu trebuie să aibă nicio ezitare în a se extrage din ele. Dorință puternică de a se implica în viața familiei, le pot rezolva celor din familie probleme financiare apăsătoare. Aceștia le vor fi recunoscători. Trebuie să încerce să respecte termenele, angajamentele, promisiunile, actele scrise. Totul trebuie să se desfășoare cu maximă seriozitate.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Săgetător

 

Săgetătorii trebuie să evite asocierile cu persoane care sunt foarte diferite, cu persoanele iraționale, să nu accepte propunerile celorlalți chiar de o manieră în care nu aibă nimic de comentat. Trebuie să analizeze bine toate acțiunile și să se gândească mai serios la rezultate. E o săptămână în care au hotărât să nu mai consume energia inutil, sunt foarte importante obiectivele și abilitatea de a vedea în practică efectiv rezultatele acțiunilor. Săgeătorii au nevoie de puțin mai multă energie pentru a face un salt. E o săptămână în care e foarte important să vadă ceva suplimentar, să simtă un fel de realizare într-un domeniu, să le dea mai mult suflu pe viitor. Au un soi de energie interesantă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Capricorn

 

Perspicacitate în asocieri, parteneriate frutuoase, acces la persoane cu care pot avea multe luxruri în comun. Nu e o sptămână care să vină cu mențiuni neplăcute, dar pot apărea contexte ușor înșelătoare, misterioase. Dacă există o mobilizare, sigur pot acționa așa încât lucrurile să revină pe făgașul lor normal. Reușita profesională și financiară se bazează pe acțiunile coerente, pline de substanță, cu susținere morală. Sunt și anumite idealuri care trebuie urmate săptămâna viitoare.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Vărsător

 

Disciplina muncii e foarte importantă. Vărsătorii trebuie să aibă răbdare să pună la punct planurile, să le concretizeze, trebuie să învețe să fructifice norocul. Trebuie să-și conștintizeze punctele de forță pentru a atrage norocul de partea lor. E foarte important să înțeleagă avantajele și dezavantajele.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Pești

 

Aspectele săptămânii viitoare atrag atenția asupra unor situații foarte frumoase, de căldură, susținute moral. Peștii trebuie să se elibereze de tot ce le-a fost potrivnic. Trebuie să exprime ce simt din punct de vedere spiritual. Luna Plină transformă anumite situații mai puțin plăcute în ceva autentic, care să fie o reflectare a ce-și doresc. Peștii trebuie să întrezărească șanse de a pune în praccică lucruri la care țin foarte mult, în ciuda unor blocaje destul de semnificative. În orice caz, vor putea pune la punct contracte importante, vor intra în acțiuni de mare forță. Pot începe ceva unic.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Badic,   predictii astrale,   Horoscop,   Zodii,   Zodiac