Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 11- 17 octombrie. Racii au parte de schimbări în iubire, Vărsătorii au probleme de sănătate

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 11- 17 octombrie. Racii au parte de schimbări în iubire, Vărsătorii au probleme de sănătate

Un articol de: Laura Vasile - 16 Oct 2020, 12:17
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 11- 17 octombrie. Racii au parte de schimbări în iubire, Vărsătorii au probleme de sănătate Foto: Facebook Horoscop

Astrologul Mariana Cojocaru anunță o săptămână grea mai ales pentru trei zodii care se află sub influența lui Lilith. Se prevăd certuri și probleme la muncă din cauza lui Mercur retrograd. Iată pe larg pentru fiecare zodie. 

Horoscop BERBEC

Lilith se îndepărtează ușor de Marte Retrograd și, cât de curând, va ieși din contelația voastră. Vă voi anunța din timp, de aceea nu ratați și previziunile următoare pe care le scriu aici. Până atunci veți avea stări ciudate și veți fi confuzi în relațiile de căsătorie și parteneriale. Cum are semnificație karmică, mulți nu realizați câte secrete vi se ascund în dragoste și carieră. Sănătatea este pe muchie de cuțit, că are aspecte karmice greu de dibuit și diagnosticat. Probleme în familie.

Horoscop TAUR

Spuneam la Berbec de Lilith. Unde credeți că va intra în perioada următoare, când o voi anunța cu surle și trâmbițe?! În contelația voastră. Unii dintre voi deja simt influența ei, cel puțin pe sănătate și carieră. Să vedeți apoi cum poate să vă dea peste cap, ca are menirea de a face ravagii pe unde trece… Vizează dragostea, business-ul și alte sectoare existențiale, în funcție de karma ta.

Horoscop GEMENI

Mercur va intra în mișcare retrogradă în Scorpion, deci vă vizează în mod direct și pe voi, dar și pe Fecioare și pe Scorpioni. Face cvintil cu Axa Karmică, deci nu scapă nici Săgetătorii din malaxorul lui astro-existențial karmic. Blocaje și la cei care sunt născuți în alte semne zodiacale, căci pot fi vizați de aspectele grele menționate și la celelalte zodii (dragoste, trădări, carieră, business, sănătate, copii).

Horoscop RAC

Cum Mercur va fi retrograd într-o zodie de apă ca a voastră, să vedeți tensiuni, neînțelegeri și certuri în plan sentimental, familie și copii(dragoste). Se întețește focul… Ceea ce era foc de iubire în trecut sau foc de paie, acum se transformă în foc și para și foc de paie ude(…strigă la mândra și nu-l aude). E valabilă și reciproca, ca la geometrie…Că se duce chimia iubirii și la începători.

Horoscop LEU

Cum Mercur e șugubăț, fac și eu haz de necaz! Dar nu-I de glumă, căci va retrograda în Ceriu și vă poate retrograda și pe voi(dragostea cu incompatibilități și compatibilități, afectează statutul social în viață și fisurează piedestalul în carieră și business). Cum căile de limpezire le pot studia pe astrograma karmică și complexă personală, pentru reconsolidare și reorintare, știți că e altceva. Ca să nu vă prăbușiți.

Horoscop FECIOARĂ

O nouă etapă cu Mercur Retrograd va începe săptămâna care urmează și, cum scriam la Gemeni, vă vizează în mod direct și nu vă ia pe ocolite. Că nu este sărba în doi sau pas în doi. Dimpotrivă, veți fi față în față și vă veți uita lung unul la altul sau vă veți certa. Sunt secrete nespuse care vă pot afecta sănătatea, chiar dacă nu conștientizați. Mulți își spun că totul e trecător și…se adună grav lucruri.

 Mai multe pe kfetele.ro.

Mircea Badea şi-a arătat WhatsApp-ul la televizor, iar oamenii N-AU PUTUT CREDE când au văzut ce are în conversaţii

Citeşte mai multe despre:   Horoscop Mariana Cojocaru