Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 MARTIE - 1 APRILIE 2018: Ce se întâmplă în zodia ta săptămâna aceasta

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 MARTIE - 1 APRILIE 2018: Ce se întâmplă în zodia ta săptămâna aceasta

Un articol de: - 26 Mar 2018, 11:04
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 MARTIE - 1 APRILIE 2018: Ce se întâmplă în zodia ta săptămâna aceasta Horoscop

Saptamana 26 martie – 1 aprilie 2018 se remarca prin evenimente astrale si astronomice importante din care ies in evidenta prin efectul pe care il au asupra oamenilor pe Pamant : pe de-o parte, Mercur este deja retrograd incepand din 22 martie si va fi pana pe 14 aprilie, pe de alta parte pe sambata 31 martie va fi Luna Plina in Balanta. Află ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscopul Săptămânii 26 martie - 1 aprilie 2018 pentru Berbec

Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice și surprinzătoare. Ar fi bine să te desprinzi de acei prieteni care s-au dovedit neserioși sau profitori.

Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă o altă temă importantă a săptămânii, fiind necesare să rezolvi diverse chestiuni personale sau profesionale.

Fii atent pe unde mergi și mai ales dacă șofezi! A doua parte a săptămânii evidențiază treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei.

Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale. Acordă o atenție deosebită instalațiilor de foc și de aer din spațiul locativ, pentru că se pot avaria serios.

Horoscopul Săptămânii 26 martie - 1 aprilie 2018 pentru Taur

Apar cheltuieli în prima parte a săptămânii, fie pentru cele necesare traiului cotidian fie pentru mofturile tale.

Este bine să urmărești o listă de priorități, deoarece sunt șanse mari să cheltuiești pe lucruri inutile sau defecte.Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

De asemenea sunt posibile furturile și pierderile de orice fel. Veniturile tale fluctuează deocamdată, iar îmbunătățirile vor apărea peste o vreme.

A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă prieteni, rude sau vecini și simple cunoștințe.

Dialogurile se vor purta pe tonuri ridicate, astfel că ar fi bine să eviți persoanele și situațiile conflictuale. Dacă pleci în vreo călătorie, ia-ți măsuri de precauție suplimentare.

Horoscopul Săptămânii 26 martie - 1 aprilie 2018 pentru Gemeni

Segmentul amoros îți dă bătăi de cap, pentru că sunt șanse să revină din trecut relații mai mult sau mai puțin plăcute. Amestecul dulce-amar este frecvent și dificil de gestionat, însă dacă ai să fii ferm în deciziile tale și realist vei depăși totul cu bine.

Nu te baza pe cei dragi, întrucât au alte treburi de făcut și nu îți pot oferi atenție, afecțiune sau gesturi tandre.

Finalul săptămânii îți aduce în atenție, pe de o parte probleme legate de sănătate, iar pe de alta, activitatea profesională de la locul de muncă. 

Horoscopul Săptămânii 26 martie - 1 aprilie 2018 pentru Rac

Ești plin de energie în prima parte a săptămânii și dornic de a rezolva rapid, toate treburile restante. Însă energia vitală va flutua mult, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile.

Stările  tale de spirit îi vor uimi pe ceilalți și astfel pot apărea situații tensionate sau certuri în toată regula.

O zi în care ar fi bine să te odihnești și să te retragi din forfota cotidiană este 27 Martie.

Finalul săptămânii aduce cheltuieli și discuții ample despre veniturile pe care le obții din activitatea profesională. Este o perioadă cu restricții financiare, astfel că înțelept ar fi să te rezumi la cheltuieli și consumuri necesare.

Horoscopul Săptămânii 26 martie - 1 aprilie 2018 pentru Leu

Dorul de vacanță este accentuat și ar trebui să ții cont de asta. Ai nevoie de odihnă, liniște, detașare de iureșul cotidian și introspecție.

O reevaluarea a situației în care te afli și a relațiilor în care ești implicat este binevenită. Privește obiectiv și cu inima deschisă la tot ce se petrece în jurul tău și trasează un plan de îmbunătățiri pe termen lung.

Ai prea puțină energie vitală ca să te mai ocupi de alții și de problemele lor.

 În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, însă combativitatea și dorința de implicare în prea multe activități sunt la cote mari.

Fii prudent, controlează-ți reacțiile și ai încredere că totul va fi bine!

Horoscopul Săptămânii 26 martie - 1 aprilie 2018 pentru Fecioară

Săptămâna poate aduce surprize în relațiile cu prietenii și cu persoanele care te susțin în plan profesional.

Aflarea unor demersuri făcute de aceste persoane undeva, cândva te vor conduce spre luarea unor decizii importante.

Este bine să renunți rapid la cei care stau în preajma ta, doar pentru scopurile lor personale.

 A doua parte a săptămânii îți aduce posibilitatea de a te retrage în locuri liniștite, departe de zgomotul cotidian și de a te gândi pe îndelete la evenimentele și oamenii din preajma ta.

Sănătatea este vulnerabilă, însă evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 26 – 28 Martie.

Horoscopul Săptămânii 26 martie - 1 aprilie 2018 pentru Balanţă

Este nevoie să acorzi atenție segmentului profesional, în mod special relațiilor cu șefii.

Sunt posibile discuții aprinse, retragerea unor responsabilități sau a unor funcții de conducere, pe scurt, răsturnări de situație greu de estimat la locul de muncă.

Imaginea ta în ochii celorlalți se va modifica, depinzând numai de tine să o îmbunătățești sau să o lași de izbeliște.

 Prudență, răbdare, tolereanță și ascultă ce îți spun ceilalți! Intervalul 27 – 28 Martie este potrivit dialogurilor cu prietenii.

Sunt șanse să primești informații și sfaturi pertinente, chiar dacă pe alocuri, unele îți displac sau, deocamdată, le înțelegi prea puțin.

Horoscopul Săptămânii 26 martie - 1 aprilie 2018 pentru Scorpion

Se pare că în prima parte a săptămânii ești mai mult pe drumuri, fie într-o călătorie de agrement, fie ești nevoit să rezolvi chestiuni personale sau profesionale în locații diferite.

Se recomandă prudență la drum în ziua de 27 Martie, pentru că sunt posibile neplăceri.

Fii răbdător cu ceilalți și evită conflictele! Pe de altă parte ai șanse deosebite de a participa la activități culturale de sezon, care îți liniștesc și bucură sufletul.

Sfârșitul săptămânii te aduce în prim-planul cotidian, fie prin implicarea în activități sociale de gurp, fie prin întâlniri importante cu membrii familiei.

Horoscopul Săptămânii 26 martie - 1 aprilie 2018 pentru Săgetător

Accentul săptămânii este pe segmentul financiar, în speță pe banii și bunurile comune cu alții. Se întrezăresc cheltuieli neașteptate, destul de mari și unele care pur și simplu le plătești, dar nu înțelegi de ce tu și până la urmă pentru ce.

 Datorită partenerului de viață, unor rude sau colaboratorilor sunt posibile răsturnări de situații financiare greu de estimat.

Recomandabil este să le analizezi pe îndelete, să discuți cu persoanele alături de care ești implicat în chestiuni financiare și abia apoi să scoți bani din buzunar.

Weekend-ul aduce călătorii și vești din și despre străinătate.

Horoscopul Săptămânii 26 martie - 1 aprilie 2018 pentru Capricorn

O săptămână interesantă în plan partenerial. Sunt posibile răsturnări de situație în relația matrimonială, dar și în cele de afaceri sau de colaborare.

 Fii prudent și evită escaladarea conflictelor, întruct există detalii ascunse ale acestor relații pe care nu ai cum să le deslușești acum. Unele dintre aceste relații se pot destrăma rapid.

Sfârșitul săptămânii aduce cheltuieli comune cu alții, mai ales pe facturi, taxe, datorii de orice fel.

 Revin în atenție discuțiile și situațiile legate de bani și bunuri comune cu alții petrecute cândva în primele două luni ale anului. Răbdare și toleranță!

Horoscopul Săptămânii 26 martie - 1 aprilie 2018 pentru Vărsător

Se întrezărește multă activitate la locul de muncă. Responsabilități noi, schimbări în regimul muncii, relații colegiale disonante și multă incertitudine.

 Este bine să te ocupi numai de îndatoririle tale. Provocările pot fi mari și păguboase, deci nu răspunde la ele sub nicio formă.

Sănătatea este vulnerabilă, revenind în atenție afecțiuni vechi specifice sistemului osos și segmentelor sistemului digestiv.

De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 26 – 28 Martie! În weekend fii prudent la cheltuielile comune cu alții.

Horoscopul Săptămânii 26 martie - 1 aprilie 2018 pentru Peşti

Segmentul amoros îți dă bătăi de cap, pentru că sunt șanse să revină din trecut relații mai mult sau mai puțin plăcute. Amestecul dulce-amar este frecvent și dificil de gestionat, însă dacă ai să fii ferm în deciziile tale și realist vei depăși totul cu bine.

Nu te baza pe cei dragi, întrucât au alte treburi de făcut și nu îți pot oferi atenție, afecțiune sau gesturi tandre.

 Finalul săptămânii îți aduce în atenție, pe de o parte probleme legate de sănătate, iar pe de alta, activitatea profesională de la locul de muncă.

Dozează-ți eforturile și îngrijește-te pe îndelete!

Citeşte mai multe despre:   Horoscopul zilei