Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Horoscop septembrie 2020. Balanțele trebuie să recunoască ce simt, Vărsătorii își schimbă locul de muncă

Horoscop septembrie 2020. Balanțele trebuie să recunoască ce simt, Vărsătorii își schimbă locul de muncă

Un articol de: Laura Vasile - 28 Aug 2020, 16:17
Horoscop septembrie 2020. Balanțele trebuie să recunoască ce simt, Vărsătorii își schimbă locul de muncă Foto: Pixabay.com Horoscop

Așteptați-vă că luna septembrie să fie o lună de răspundere, pe măsură ce planetele se adună pentru a ne ajuta să vedem modalitățile prin care cuvintele, valorile și credințele noastre sunt aliniate cu acțiunile noastre și pașii pe care îi putem face pentru a stabili lucrurile.

 

Horoscop septembrie 2020. Schimbări aduse de contextul astral

 

Septembrie începe o Lună Plină în sensibilul Pești, pe 2 septembrie, care evidențiază modul în care credințele noastre modelează modul în care îi tratăm pe ceilalți și cum suntem tratați în schimb. Pentru unii dintre noi, această lună plină ne va arăta unde avem nevoie de granițe mai sănătoase sau când trebuie să fim mai egoiști. Pe 5 septembrie, discretul Mercur se mută într-o Balanță corectă și obiectivă, făcând eforturi pentru mai multe comunicări, negocieri și decizii în care toată lumea se simte apreciată și auzită. A doua zi, planeta iubitoare Venus se mută într-un Leu îndrăzneț și pasional, care nu numai că ne încurajează să iubim ceea ce este special în noi înșine, dar ne încurajează să imaginăm cât de bine ar arăta lumea dacă toți am fi tratați ca și cum am fi speciali.

Pe 9 septembrie, lucrurile se opresc din moment ce Marte orientat spre acțiune își începe retrogradul de două luni în Berbec. Cu Marte retrograd, este momentul să încetinim ritmul, să reevaluăm acțiunile noastre, precum și relația noastră cu furia și să ne dăm seama cum este cel mai bine pentru a merge mai departe. Între Jupiterul expansiv care va intra din nou în Capricornul ambițios pe 12 septembrie și o Lună Nouă în Fecioara disciplinată pe 17 septembrie, orice acțiuni pe care le-am face vor necesita răbdare și un anumit nivel de responsabilitate personală, mai ales că Saturn își începe mutarea în Capricorn pe 29 septembrie.

Pe 22 septembrie, Soarele se mută în Balanță, punând și mai mult accent pe relații și reciprocitate. În această perioadă, ne putem aștepta să aflăm valoarea de a împărți, ajutându-i pe ceilalți și conducând prin exemplu. Când Mercur intră în Scorpionul neînfricat pe 27, suntem chemați să ne confruntăm cu umbrele și temerile noastre.

 

Horoscop septembrie 2020 Berbec (21 martie-19 aprilie)

 Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

Inima ta nu mai poate fi în ceva asemănător, în special cu un obiectiv sau o problemă legată de muncă. Acum este momentul să vă regândiți unde vă canalizați energia sau să o redirecționați complet. Conectarea cu ceilalți vă poate aduce claritatea pe care o căutați. Rămâneți deschiși. Fă loc și impulsurilor tale creative. Căutați modalități prin care vă puteți face cadouri pentru a avea un impact pozitiv asupra altora. Generozitatea ta îți va fi returnată de zece ori.


Horoscop septembrie 2020 Taur (20 aprilie - 20 mai)

 

Luna aceasta, sunteți împins să vă examinați prieteniile și relațiile intime. Dacă vinovăția sau obligațiile inutile v-au tras în jos, este timpul să abordați situația cu sinceritate și să mergeți pe drumul corect. Fiți autentici. Între timp, obțineți unda verde pentru a merge mai departe într-un proiect creativ. Cereți ajutor dacă aveți nevoie.


Horoscop septembrie 2020 Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 

Ați putea avea o reușită triumfală în această lună în jurul carierei dvs. sau o realizare majoră sau puteți decide să vă părăsiți locul de muncă în căutarea a ceva mai bun. Oricum, sunteți chemați să vă reevaluați obiectivele pentru viitor și să determinați dacă mai doriți să faceți asta. Luna aceasta, vă descurcați cel mai bine când vă urmați inima și capul. Rămâneți înrădăcinați în voi și nu puteți pierde.

 

Horoscop septembrie 2020 Rac (21 iunie-22 iulie)

 

Sunteți nevoiți să faceți o evaluare sinceră pentru că solicitați prea puțin în relațiile voastre și de la voi. 
Deși aceasta nu este luna pentru a vă arunca total cu capul înainte spre obiectivele voastre, este un moment bun pentru a vă reafirma valoarea, pentru a obține hrana emoțională de care aveți nevoie și pentru a adopta noi moduri de a gândi și de a comunica. Învățarea unei noi abilități vă poate duce cu un pas înainte. 

 

Horoscop septembrie 2020 Leu (23 iulie - 22 august)

 

Aveți câteva vise mari pe care vreți să vi le îndepliniți, însă luna aceasta trebuie să fiți atenți cum să faceți ca acestea să devină realitate. În loc să vă concentrați pe ceea ce nu aveți sau să vă bazați pe un înlocuitor, regândiți strategia.  Veți avea puterea de a magnetiza aproape orice (și pe oricine) doriți în septembrie. Amintiți-vă, ceea ce vă este destinat nu trebuie să fie forțat să se întâmple.

 

Horoscop septembrie 2020 Fecioară (23 august-22 sept.)

 

În această lună, o problemă legată de relații se acutizează, ceea ce v-ar putea împinge să analizați modalitățile prin care puteți să preluați puterea. Ar trebui, totuși, să împărțiți cu cineva sarcinile și să vă concentrați asupra voastră. Dacă sunteți în căutarea reinventării sau a recuperării domeniilor puternice din viața voastră, septembrie este luna potrivită pentru acest lucru. Concentrați-vă pe ceea ce vreți, ignorați îndoiala de sine.

 

Horoscop septembrie 2020 Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

 

Sănătatea și bunăstarea voastră sunt în centrul atenției în prima parte a lunii, deoarece sunteți încurajați să vă îngrijiți mintea și corpul. Dacă vă simțiți stresați de un loc de muncă sau de o relație personală, recunoașteți ce simțiți. Așteptați-vă ca luna aceasta să vă ajute să lucrați la modul în care vă gestionați limitele în relații. În această perioadă, s-ar putea să vă descoperiți dorința de a petrece timpul singuri, ceea ce este un lucru bun. Singurătatea vă poate aduce claritate și reînnoire. Bucurați-vă de moment.

 

Horoscop septembrie 2020 Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) 

 

Ați putea primi o anumită recunoaștere pentru talentele voastre sau pentru un proiect creativ pe care l-ați finalizat în această lună, care ar putea fi un câștig pentru voi. Deși când vine vorba de ceea ce plănuiți, mai bine faceți o pauză și luați-vă timp pentru a aprecia cât de departe ați ajuns. Acum nu este momentul să vă asumați mai multe decât este necesar. Luați în considerare acest moment pentru a vă face bine planurile. Luați-o mai ușor.

 

Horoscop septembrie 2020 Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

 

Este timpul să finalizați sau să completați un capitol în această lună care se referă la o problemă de familie sau de acasă. Dacă faceți acest lucru, vă puteți ajuta să atingeți un obiectiv major sau să vă bazați pe ceva pe care l-ați avut în vedere. Orice succes pe care îl veți avea în această lună va proveni, de asemenea, din temperarea nevoii voastre de satisfacție instantanee, de a evita distragerile și de a privi înainte de a acționa. 

 

Horoscop septembrie 2020 Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

 

S-ar putea să vă aflați la locul și la momentul potrivit cu o idee, o conversație sau un proiect care duce la recunoaștere și la o afirmare mai mare de sine. Dar, în timp ce înregistrați un succes, nu uitați de cei care s-au oferit să vă ajute. Veți munci foarte mult la vulnerabilități și la nevoia de intimitate în această lună.

 

Horoscop septembrie 2020 Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

 

Ați putea schimba locul de muncă sau să treceți la noi venituri în această lună, dar încercați să nu vă faceți prea multe griji, deoarece noi oportunități sunt la orizont. Cadourile vin la voi prin intermediul partenerului sau al persoanelor care doresc să vă ajute sau să colaboreze cu voi, așa că încercați să nu vă opuneți prea mult. Lucrați la modul cum comunicați și cum faceți compromisuri deoarece veți constata că nevoia de a fi corecți nu vă va fi utilă sau productivă. Între timp, acordați-vă timp să intrați în proiecte noi. Cântăriți-vă opțiunile.

 

Horoscop septembrie 2020 Pești (19 februarie - 20 martie)

 

Această lună ar putea aduce un moment de cotitură semnificativ pentru voi, în ceea ce privește modul în care vă vedeți și cum vă abordați obiectivele. Dacă v-ați reținut din cauza lipsei de încredere sau din cauza cuiva, așteptați-vă ca lucrurile să evolueze diferit. Cea mai mare apăsare este în jurul finanțelor și a simțului valorii. Cu alte cuvinte, este timpul să fiți mai proactiv și să solicitați mai apăsat plata datoriilor. Aveți ce trebuie.

Citeşte mai multe despre:   Horoscop septembrie 2020