Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Horoscop zilnic - miercuri, 19 mai 2021. Nativii Fecioară trebuie să fie atenți la starea lor de sănătate. Iată de ce ar trebui să se ferească

Horoscop zilnic - miercuri, 19 mai 2021. Nativii Fecioară trebuie să fie atenți la starea lor de sănătate. Iată de ce ar trebui să se ferească

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 19 Mai 2021, 00:00
Horoscop zilnic - miercuri, 19 mai 2021. Nativii Fecioară trebuie să fie atenți la starea lor de sănătate. Iată de ce ar trebui să se ferească Horoscop

Nativii Fecioară trebuie să fie în această perioadă mai atenți la sănătatea lor. Ca să fie în siguranță în privința sănătății fizice, trebuie să se ferească de băuturi reci și de plimbări la munte. 
 

 

Horoscop zilnic - miercuri, 19 mai 2021, pentru fiecare zodie

 

Berbec 
  

 


 Carieră 
 Mare atenție la locul de muncă, vor apărea câteva probleme pe care trebuie să le gestionezi bine. Trebuie să ai câteva strategii clare. Exprimă-ți ideile, iar apoi vor veni numai rezultate pozitive. 
  
 Dragoste 
 Romantismul plutește deasupra ta, nativule Berbec. Trăiesti momente de neuitat alături de jumătatea ta, care ți-a pregătit o surpriză. Nu te gândeai că o să ai parte de astfel de momente alături de persoană iubită. 
  
 Sănătate 
 O să te simți plin de energie, dar mai trebuie să faci și niște pauze pentru a nu o epuiza de tot. 
  
 Bani 
 Aveți ocazia de a câștiga sume mari de bani și, astfel, să vă consolidați situația financiară, care vă ajută să vă asigurați confortul, ceea ce înseamnă o altă etapă de viată. 
  
  
  
  


  
 Taur 
  
  

 


  
 Carieră 
  
 Soarele apare din nou pe stradă dumneavoastră, când atrageți bunăvoință șefilor care va oferă posibilitatea unei promovări sau a unei călătorii profesionale. 
  
 Dragoste 
  
 Dragostea familială este în prim-plan și e bine să cultivați legăturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine și de unitate, ci va vor putea inspiră să îndrăzniți să faceți mai multe cu viață dumneavoastră. 
  
 Sănătate 
  
  Lasati-va în voia somnului, pentru că Venus să va armonizeze funcțiile endocrine și să va dea un chip odihnit. 
  
 Bani 
  
 Sunteți puși pe făcut bani, cu șanse foarte frumoase de reușită care să va facă viață mai bună, mai prospera. 
  
  

 


  
 Gemeni 


  
 Carieră 
  
Veți merge într-o călătorie de afaceri.
  
 Dragoste 
  
 Perioadă este promițătoare în căutarea unei relații, întâlnirile pot fi cu totul surprinzătoare sau intermediate de vreun prieten. 
  
 Sănătate 
  
 Dormiți bine, drept pentru care veți avea o mare poftă de muncă și de distracții. 
  
 Bani 
  
 Sunteți puși pe făcut bani, cu șanse foarte frumoase de reușită care să va facă viață mai bună, mai prospera. 
  
  
  

 


 Rac 
  
  


 Carieră 
  
 Începeți să eficientizați metodă de lucru la serviciu, reușind să-i impulsionați și pe colaboratori. 
  
 Dragoste 
  
 Dacă visați la o nouă iubire, șansele de a întâlni o persoană cu care să fiți pe aceeași lungime de undă vor crește simțitor. 
  
 Sănătate 
  
 Starea dumneavoastră emoțională evoluează dinspre bine spre foarte bine, o stare optimistă și entuziastă care va poate garanta o sănătate de fier. 
  
 Bani 
  
 Vi se oferă o frumoasă ocazie de investiție care are drept rezultat câștiguri materiale și financiare. 
  
  Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

 

 Leu 
  
  


 Carieră 
 Relațiile de muncă sunt plăcute, atât cu cei din poziții ierarhic superioare, cât și cu cei ce va sunt colaboratori. 
  
 Dragoste 
 Este bine că ziua să o dedicați vieții sentimentale, fiindcă viață în doi este un bun echilibru între minte și suflet. 
  
 Sănătate 
 Va bucurați de o stare foarte bună de sănătate pentru că v-ați ocupat de detoxifierea ficatului și a sângelui printr-un consum de alimente sănătoase și printr-un consum de doi litri de apa de izvor sau apa plată. 
  
 Bani 
 Venus se îngrijește că surprizele din viață dumneavoastră să fie plăcute și va alimentează dorință de a cheltui bani pe saturate pentru ținută de primăvară-vară, în așa fel încât să electrizezi grupul de prieteni din care faci parte. 
  
  


 Fecioară 
  
 


 Carieră 
 Cu o bună strategie și mult efort veți obține rezultate remarcabile pe plan profesional, preluați inițiativă în câmpul muncii, deveniți mai tenaci și mai harnici, mai încrezători în forțele proprii. 
  
 Dragoste 
 Nu puteți stă singuri, sunteți parte a unui univers mult mai larg, străbătuți cu toții de același har divin-dragostea. 
  
 Sănătate 
  
 Că să fiți în siguranță în privința sănătății fizice, feriți-va de băuturi reci și de plimbări la munte. 
  
 Bani 
 Fiindcă îl consideri cea mai bună temelie a lumii, banul îți da tarcole și te scoate din impasul în care te găsești momentan. 
  
  

 


  
 Balantă 

 

 


 Carieră 
 Legăturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este bună și veți reuși în muncă dumneavoastră. 
  
 Dragoste 
 Surprizele din viață dumneavoastră sunt plăcute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirată, vioaie și eleganță cu partenerul de viață 
  
 Sănătate 
 Beneficiați de o energie puternică și echilibrată, e bine să faceți mai multă mișcare și să  ocupați de îngrijirea corpului. 
  
 Bani 
 Astăzi  veți  de sprijinul financiar discret  unei persoane care     culise   urmărească atent destinația banilor donați. 
  
  
  


 Scorpion 

 

 


 Carieră 
 Aveți mult de câștigat pe  profesional   relațiilor cu partenerul de asociere care poate   ajute prin ideile   punându-   cu persoane -puse. 
  
 Dragoste 
 Nu puteți  unii singuri, sunteți   unui univers mult  larg, străbătuți cu toții de același  divin-dragostea. 
  
 Sănătate 
 Aspectul armonios  fizicului   psihicului poate duce la o regenerare de- dreptul   întregului organism. 
  
 Bani 
  un impuls din partea unei femei care  încurajează  porniți cu un  elan într-un proiect destinat suplimentării veniturilor. 

 

 

 

 Săgetător 
  
  

 


  
 Carieră 
  
 Astrele va promit o viață profesională mult mai profitabilă și mai stabilă, va puteți urmă liniștiți intuițiile profesionale. 
  
 Dragoste 
  
 Veți fi binecuvântați cu dragoste, fiindcă sunteți nu numai ce gândiți și inventați, ci și ceea ce simțiți sau visați, sunteți ceea ce credeți. 
  
 Sănătate 
  
 Rezistentă la îmbolnăviri începe să crească, iar semnele de infecție din organism au discaprut. 
  
 Bani 
  
 Să te alegi cu niște câștiguri suplimentare, în avantajul intereselor tale, înseamnă să obții progrese semnificative în rezolvarea unor chestiuni bănești. 
  
  
  


  
 Capricorn 
  
  


  
 Carieră 
  
  Cu o bună strategie și mult efort veți obține rezultate remarcabile pe plan profesional, preluați inițiativă în câmpul muncii, deveniți mai tenaci și mai harnici, mai încrezători în forțele proprii. 
  
 Dragoste 
  
 Va merge bine în amor, aveți ocazia să puneți la punct probleme nerezolvate în trecut, puteți călători cu persoană iubită. 
  
 Sănătate 
  
  Atitudinea pozitivă în față vieții se traduce mereu printr-o amliorare a stării de sănătate a dumneavoastră. 
  
 Bani 
  
 Băncile tind să va crediteze cu încredere și astfel aveți drum deschis în a va pune planul în aplicare-investiții în afaceri imobiliare. 
  
  


  
 Vărsător 

 

 


 Carieră 
 Veți câștiga admirația și respectul colegilor și a prietenilor pentru realizările dumneavoastră, veți cunoaște o lume nouă, veți avea ocazia să va consolidați colaborarile în plan profesional. 
  
 Dragoste 
 Petreceți o zi de neuitat alături de partenerul care are nevoie de prezența dumneavoastră afectivă. 
  
 Sănătate 
 Pancreasul dumneavoastră va avea de câștigat dacă îi oferiți afine, zmeură și mure, care îi reglează secreția de insulină, iar ficatul dumneavoastră se va bucură de aceste fructe sau de o cură cu silimarina. 
  
 Bani 
 O idee care va poate veni, discutând cu cineva din familie, se poate concretiza într-un proiect nou de investiție care să va aducă profit. 
  


  
  
 Pești 

 


 Carieră 
 În cazul în care va mențineți o atitudine obiectivă veți primi răsplată meritată atunci când opiniile dumneavoastră vor fi bine primite de cei alături de care lucrați. 
  
 Dragoste 
 Neptun e planetă asociată cu visul, imaginația, fantezia, misticul și poezia și va stârnește nevoia sufletească de a comunică de la inimă la inimă. 
  
 Sănătate 
 Aparatul respirator va funcționează normal, încheieturile brațelor nu va fac probleme, iar digestia nu   dureri de cap-sunteți sănătos. 
  
 Bani 
 Atingeți- de capital  extindeți-  direcții noi,     sume apreciabile din afacerile  vechi.