Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Horoscop zilnic - miercuri, 30 septembrie 2020. O zi foarte bună pentru negocieri pentru nativii din zodia Balanță

Horoscop zilnic - miercuri, 30 septembrie 2020. O zi foarte bună pentru negocieri pentru nativii din zodia Balanță

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 30 Sep 2020, 00:05
Horoscop zilnic - miercuri, 30 septembrie 2020. O zi foarte bună pentru negocieri pentru nativii din zodia Balanță Horoscop

Vești bune pe plan finanicar pentru nativii din zodia Balanță. O zi foarte bună pentru negocieri, indiferent că sunt legate de contracte sau de bani.

Horoscop zilnic - miercuri, 30 septembrie 2020, pentru fiecare zodie

 


 

Zodia Berbec


 

Carieră

Saturn revine în mers direct în sectorul carierei și o serie de blocaje profesionale, tensiuni, se vor dizolva. Vei avea ocazia în perioada următoare să te apropii de niște obiective propuse, să-ți atingi niște țeluri, poate chiar să-ți schimbi direcția în carieră.

 

Dragoste

În plan sentimental ai parte de o zi foarte bună, în care ai șansa să-ți revitalizezi povestea de iubire sau chiar să cunoști pe cineva. Oricum, o situație se schimbă în plan sentimental dacă-ți vei revizui atitudinea și acțiunile.

 

Sănătate

Starea de sănătate este bună, mai ales dacă ai devenit mai responsabilă la acest capitol și ești dornică de schimbare.ULTIMA ORĂ! Se REIAU ALEGERILE pentru funcţia de PRIMAR!

 

Bani

Sunt aspecte benefice în harta financiară și s-ar putea să primești un avantaj material sau o acțiune mai veche să se monetizeze, să primești bani din trecut.

 

Zodia Taur

 

Carieră

Ai ocazia, grație lui Saturn revenit în mers direct, să-ți pui în practică o diplomă sau un atestat obținut. De asemenea poți să-ți dai seama care este calea de evoluție profesională și astfel să începi să te dezvolți în aceea direcție. Unii nativi fac un pas în atingerea unor idealuri.

 

Dragoste

Cineva din trecut se poate întoarce în viața ta, poate chiar o persoană din străinătate sau o persoană cu care ai sau ai avut o relație la distanță. Relațiile cu membrii familiei și cu prietenii se pot îmbunătăți.

 

Sănătate

Este o zi mult mai bună în planul sănătății și ai șansa să vindeci niște afecțiuni mai vechi, să îmbunătățești o simptomatologie.

 

Bani

Ai parte de niște idei ingenioase, foarte bune și productive, despre cum să faci bani și să-ți îmbunătățești veniturile. Poți scoate bani dintr-un proiect personal.

 

Zodia Gemeni

 

Carieră

O zi bună din punct de vedere profesional, în care ai șansa să pui în practică niște vise, să ai o imagine constructivă, care să te inspire către o cale de progres.

 

Dragoste

Comunicarea cu prietenii este excepțională și ai șansa să lămurești tensiuni mai vechi, să te împaci cu cineva din anturaj sau să faci un pas în a transforma o amiciție în ceva mai serios. Declarațiile de dragoste pot fi foarte pasionale.

 

Sănătate

Sănătatea este foarte bună și chiar ai șansa să vindeci ceva din trecut, să afli un remediu eficient pentru o afecțiune mai veche, pentru a trata un simptom care te-a deranjat.

 

Bani

Saturn revine în mers direct prin sectorul banilor și bunurilor materiale obținute din credite, moșteniri, litigii, un sector care vorbește despre banii partenerului, taxe, impozite și relația cu băncile. Ai ocazia să deblochezi o situație financiară sau poate chiar partenerul tău are șansa de a-și îmbunătăți veniturile, de a găsi un job mai bun.

 

Zodia Rac

 

Carieră

Saturn are impact și asupra relațiilor profesionale, așa că te poți aștepta să ți se deblocheze o serie de contracte, asocieri și colaborări în care ți-ai pus speranța.

 

Dragoste

Saturn revine în mers direct în sectorul relațiilor și al căsniciei și vei avea ocazia să-ți îmbunătățești remarcabil relația de cuplu dacă până acum ai dat dovadă de seriozitate și responsabilitate, dar mai ales răbdare. Blocajele relaționale se vor mai diminua.

 

Sănătate

O zi foarte bună la capitolul sănătate, dar mai ales stare de spirit. Deși vei fi mai sensibilă, vei fi destul de plină de imaginație și creativitate astfel încât vei transforma o slăbiciune într-o virtute.

 

Bani

Din punct de vedere financiar se întrevede noroc, șansă da a face bani, de a primi unele vantaje materiale, posibil chiar în urma unor acțiuni profesionale în care te-ai implicat.

 

Zodia Leu

 

Carieră

Saturn își revine în mers direct în sectorul muncii și te ajută din plin să-ți îmbunătățești situația profesională. Vei vedea că o serie de bariere se vor ridica, vei fi mult mai eficentă în munca ta și vei reuși să te înțelegi mult mai bine cu colegii. Cei care-și caută un loc de muncă pot avea șanse mari în perioada următoare să se angajeze.


Dragoste

Ai ocazia de a vedea viața dintr-un alt unghi, de a integra niște principii și mentalități care să-ți aducă, ulterior, un real progres în viața personală și în relațiile cu ceilalți. Posibile vești din străinătate sau planificarea unei excursii dincolo de granițe.

 

Sănătate

Saturn este responsabil și că sănătatea ta și după o perioadă lungă de probleme, de agonie chiar, vei reuși să-ți îmbunătățești starea generală.

 

Bani

O zi bună în plan financiar. Poți avea parte de idei foarte bune despre cum să obții un avantaj financiar, un bun material, poate chiar un credit, un împrumut. Unii nativi își sprijină partenerul să câștige mai mulți bani, poate chiar într-o afacere persoanlă.

 

Zodia Fecioară

 

Carieră

Saturn te va ajuta să-ți transformi niște pasiuni și hobby-uri în activități care să-ți aducă și alte beneficii decât cele de relaxare și distracție, motiv pentru care unii nativi pot transforma niște talente în adevărate meserii. Zi bună pentru noi contracte, asocieri.

 

Dragoste

Cineva din trecutul tău se poate întoarce, însă cel mai probabil va fi vorba de o fostă aventură intimă sau, în cazul unor nativi, poate fi vorba de un partener cu care să trăiască o pasiune de moment. Cu toate astea, în planul iubirii este o perioadă bună, mai ales că Saturn revine aici în mers direct și înlătură niște obstacole sentimentale. Poți fi mai sensibilă ca niciodată.

 

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună. Ai energie, bună dispoziție și ocazia de a te dedica mai mult relaxării și activităților care te detensionează.

 

Bani

Dă dovadă în continuare de mai multă responsabilitate, chibzuință și cumpătare la capitolul financiar. Revizuiește-ți atituidinea față de banii partenerului sau de o investiție. Poți începe să faci chiar economii.

 

Zodia Balanță

 

Carieră

Un proiect personal poate da roade. Posibil ca un partener de afaceri, un colaborator sau asociat să te ajute, să te susțină în promovarea sa și astfel să te bucuri de succes mai mult. Relațiile cu colegii se bucură de armonie mai multă, de înțelegere și empatie.

 

Dragoste

Posibil ca o serie de obstacole pe care le-ai resimți din plin în comunicarea și interacțiunea cu familia să se detensioneze. Încearcă să-ți reevaluezi atitudinea față de partener, canalizându-te pe emoțiile tale, pe ceea ce simți. Unii nativi pot cunoaște persoane noi prin intermediul antirajului.

 

Sănătate

Posibil ca încă să-ți mai faci unele griji pentru starea ta de sănătate sau a altora. Te poți simți mai obosită ca de obicei, așa că odihnește-te cât ai nevoie.

 

Bani

O zi foarte bună pentru negocieri, indiferent că sunt legate de contracte sau de bani. Profită să discuți aspecte financiare care vizează salarizarea, remunerația în cazul unei colaborări, comisionul, în cazul unor activități comerciale, de vânzare/cumpărare.

 

Zodia Scorpion

 

Carieră

Comunicarea cu colegii de muncă se îmbunătățește, însă va trebui să dai dovadă în continuare de responsabilitate și maturitate, de dorință de perfecționare. Ai idei bune, constructive, care te pot ajuta la locul de muncă.

 

Dragoste

Saturn te va susține în comunicarea cu cei din jur și dacă ai învățat să asculți, să ai răbdare mai multă în dialog, chiar poți avea acum parte de surprize în plan relațional. Adtăzi este o zi bună pentru romantism și poți da dovadă de multă sensibilitate.

 

Sănătate

Poți afla vești bune despre starea de sănătate a cuiva drag sau chiar tu poți descoperi un remediu eficient pentru a trata o problemă care te macină de ceva vreme.

 

Bani

De azi sunt foarte bine susținute negocierile, tranzacțiile, comerțul și activitățile care presupun comunicare, însă nu te grăbi să iei decizii radicale pentru că ulterior le poți reanaliza, poți fi nemulțumită de gândurile de acum.

 

Zodia Săgetător

 

Carieră

Analiza unor acțiuni trecute te poate ajuta foarte mult în a-ți da seama care este direcția pe care vrei să continui în viitor. Mulți nativi îți analizează profund acum cariera, aspirațiile și direcția profesională pe care se află.

 

Dragoste

Oune-te mai mult în valoare, dă dovadă de mai multă încredere în tine și vei reuși să-ți îmbunătățești viașa sentimentală. O serie de acțiuni și atitudini se cer în continuare reevaluate și tratate cu maturitate. Zi bună pentru relațiile de familie.

 

Sănătate

Vin vești bune legate de sănătatea ta și ai șanse să înlături niște frici și temeri avute, să vindeci ceva din trecut, să-ți recunoști emoțiile.

 

Bani

Saturn își revine în mers direct prin sectorul financiar și vei observa o ridicare a unor bariere, o înlesnire a unor acțiuni financiare. Unii nativi pot recupera sume de bani date cu împrumut.

 

 

Zodia Capricorn

 

Carieră

Comunicarea și negocierile sunt destul de bine aspectate astăzi. Ai idei foarte bune care te pot ajuta în materializarea unor vise, însă nu ai și energia necesară pentru a face pași înainte deocamdată.

 

Dragoste

Saturn revine în mers direct în zodia ta și dat fiind că-ți este guvernator vei resimți prin toți porii acest aspect. Marele Învățător, după atâtea teste, dacă ai învățat lecțiile sale, îți va ridica o serie de bariere puse în viața de zi cu zi și-ți va reda forța și perseverența pentru a lupta să-ți îndeplinești visele.

 

Sănătate

Tot Saturn te va ajuta să devii mai conștientă de niște stpri interioare, să-ți înțelegi relația cu trecutul și să-ți vindeci niște răni.

 

Bani

Vești bune în plan financiar. S-ar putea să obții drepturile financiare pentru care atât ai luptat, fie că este vorba de un bun de patrimoniu, un credit, o moștenire, un proces.

 

 

Zodia Vărsător

 

Carieră

O zi foarte bună pentru a semna noi parteneriate, noi contracte de colaborare și noi asocieri. Reușești să ajungi la un consens cu partenerii de afaceri.

 

Dragoste

Saturn, guvernatorul tău secundar, iese din retrogradare și-ți va dauce o serie de îmbunătățiri în viață. Vei avea ocazia, în primul rând, să scapi de pesimismul ultimei perioade și să vezi viața cu mai multă maturitate, dar nu și negativism. Relația de cuplu, căsnicia, are parte de o revitalizare, se reaprinde flacăra pasiunii și asta te poate uni mai mult cu partenerul de viață

 

 

Sănătate

Este momentul să scapi de frici și temeri și să devii mai responsabilă vizavi de acțiunile care privesc sănătatea ta. Poți face niște analize în următoarea perioadă.

 

Bani

Negocierile sunt destul de bine aspectate astăzi, iar sectorul financiar se bucură de tranzitul Lunii. Poți avea idei mărețe legate de cum să-ți îmbunătățești veniturile.

 

Zodia Pești

 

Carieră

Un proiect personal sau de grup la care ai muncit până acum va începe să dea roade, iar roadele pot fi inclusiv financiare. Poți să fii mai optimistă cu privire la planurile de viitor.

 

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin zodia ta ai ocazia de a te bucura de momente plăcute în cuplu, de mai multă sensibilitate și romantism, dar ai grijă și la tentația de a viza cu ochii deschiși. Cei singuri se pot simți atrași de cineva.

 

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună. Te recuperezi după mult stres și azi ai șansa de a te detașa complet de gânduri și nemulțumiri legate de propria ta persoană.

 

Bani

Evită să faci cheltuieli majore, să dai bani cu împrumut sau să faci investiții în acaestă perioadă. Posibil să pierzi o sumă de bani.