Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 01 APRILIE 2018

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 01 APRILIE 2018

Un articol de: - 01 Apr 2018, 00:29
HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 01 APRILIE 2018 Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI de duminică arată că majoritatea nativilor nu au o zi bună.

Berbecul are o rezistență de invidiat, nativul Gemeni are toate motivele de bucurie, afacerile Fecioarei merg foarte bine, scrie româniatv.net.

Un vis de-al Racului se duce de râpă, iar Leul este în fața unei rupturi.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Berbec

Ai o rezistență de invidiat, pentru că tu suporți orice situație, oricât de complicată ar fi.

Se vede că ai trecut prin multe și nu renunți când pare mai dificil, dimpotrivă, te înarmezi cu atâta forță, încât nimic nu te clintește!

Viața te-a învățat atâtea lucruri utile care acum te ajută să reziști.

Nimeni nu te întrece când vine vorba de răbdare, așteptare, perseverență, tenacitate, voință, pentru că tu nu te grăbești.Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Ești de părere că totul are o rezolvare, oricât ar dura, de aceea îți vezi de treabă fără să pretinzi rezultate imediate.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Taur

Multă lume va încerca să te înduplece să-ți schimbi părerea, dar tu nu, ai luat o decizie și te ții de ea până la capăt.

E bine să fii ferm în alegerile făcute, pentru că se vor găsi mulți care îți vor vorbi despre alte variante, despre alte căi pe care s-ar putea merge, despre alternative care mai de care mai interesante, dar tu nu vrei să le auzi și bine faci.

Dacă ai fi atât de influențabil încât să începi să înclini spre o altă idee decât cea la care ai ajuns, nu ai face decât să pierzi timpul cu experimente.

Ai ales?

Mergi mai departe cu încredere!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Gemeni

Ai toate motivele de bucurie când vezi ce frumos au evoluat unele proiecte care au ajuns, în acest moment, la un nivel cât se poate de clar.

Știi mai bine pe ce te bazezi, observi cu ochii tăi rezultatele palpabile ale eforturilor depuse, iar nivelul atins devine punctul de plecare spre etape și mai înalte, și mai promițătoare.

Mergi înainte cu încredere maximă în tine și în resursele de care dispui, și arată tuturor de ce ești capabil.

Chiar dacă mai sunt unii care se îndoiesc de puterile tale, tot ceea ce construiești tu acum pas cu pas este dovada vie că orice se poate când crezi în succes.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Rac

Vezi cu ochii tăi că un vis în care ai investit energie se duce de râpă și e normal să fii încercat de regrete și tristețe.

Nu e chiar așa de grav pe cât pare, e doar un impas trecător ce te face să-ți pierzi curajul de a merge mai departe.

Lasă lucrurile așa cum sunt deocamdată, chiar dacă nimic nu mai evoluează.

O pauză poate fi de bun augur pentru a te detașa de miezul evenimentelor și, după o vreme, să descoperi că sunt din nou întrunite condițiile unei evoluții excelente.

Acum nu, ești în pasă proastă, ceva lipsește pentru a crede din nou în șansele tale, de aceea nu trebuie să decizi nimic major, ca să nu regreți mai târziu.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Leu

Prieteniile nu țin o viață, din păcate, și același lucru descoperi și azi pe pielea ta, deoarece ești în fața unei rupturi.

Poate vei suferi o zi, o lună, dar trece, pentru că un prieten face o eroare colosală față de tine și e greu de crezut că i-o ierți atât de ușor.

Numai de tine depinde dacă poți trece cu vederea gafa sa, de aceea vei pune în balanță la modul cel mai serios dacă eroarea sa e pardonabilă sau mai faci și de data aceasta concesii?

A trage iar și iar de o relație doar din lipsă de altceva mai bun nu e în beneficiul nimănui, deci gândește-te bine dacă mai merită sacrificii.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Fecioară

Afacerile ar trebui să meargă foarte bine, pentru că sunt mari șanse să-ți mai refaci un pic bugetul.

Intră sume mai consistente în posesia ta, vânzările încep să se mai miște, semnezi un contract promițător sau ești plătit ceva mai bine, deci perspectivele financiare încep să arate bine, totul e să nu dezechilibrezi tu balanța.

Ofertele care ți se fac sună bine, nu le lăsa să aștepte, pentru că norocul nu stă pe loc.

Dacă tu nu pui mâna pe șansă imediat, apare altul care e mai iute în reacții și primește ceea ce ar putea fi al tău.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Balanță

Nu tot ce auzi este neapărat și adevărat, ca atare înainte de a pune în practică unele sfaturi, verifică-le!

Poate la originea celor auzite stă o utopie, ceva ce nu ți se potrivește ție sau nici măcar nu e verificat, de aceea e bine să citești mai mult, din mai multe direcții.

Cea mai demnă sursă de informație e lectură, deci pune mâna pe carte, caută prin bibliotecă, caută acel paragraf care descrie cel mai corect situația în care te afli.

E foarte posibil ca pe parcursul citirii unei cărți să ai un fel de revelație, să spui fericit evrika și să iei măsuri imediate pentru a remedia o situație care nu ducea în direcția cea mai bună.

Nu cumva mergi pe o pistă falsă?

Documentarea din cărți demne de respect e calea spre înțelepciune.

Ca atare, când nu ești sigur de ceva, citește din surse sigure!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Scorpion

Muncești mult, dar nu prea iese mare lucru din mâinile tale.

Nu cumva nu te concentrezi eficient, nu cumva doar mâinile tale se mișcă, dar mintea e în altă parte?

Dacă nu reușești să-ți canalizezi toate forțele spre un unic scop, nu va ieși nimic constructiv astăzi.

Dacă ai probleme pe alte planuri ale vieții, vei merge la serviciu deja stresat încât riști să faci mari greșeli din neatenție, ceea ce poate atrage reclamații de la clienți, mustrări de la șefi și ostilitatea colegilor.

Fă un efort să te aduni complet la un singur obiectiv, atunci când te apuci de o treabă!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Săgetător

Numai de tine depinde să pui capăt unei stări interioare care știi bine că nu-ți face bine.

A sta în continuare captiv într-o zonă în care ești măcinat de regrete, de resentimente, de emoții negative generate de vechi insuccese nu e spre binele tău, ca atare începe de astăzi să-ți schimbi polaritatea gândurilor.

Ai nevoie de relaxare, de detașare, de o stare de confort, și nu o vei găsi dacă te împovărezi de toate aceste gânduri grele și negre.

Permite-ți câteva clipe de meditație, de rugăciune, de dialog cu tine cel adevărat, și ai să-ți recapeți mult mai ușor pacea după care tânjești.

A te raporta mereu la ce nu-ți convine în jurul tău nu e calea spre fericire!

Relaxează-te!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Capricorn

Tu ești cel care spune nu abundenței de ocazii bune care te înconjoară.

Probabil ți-ai fixat gândul asupra unui unic simbol care pentru tine ar însemna fericirea și dacă acela nu vine încă la tine, ai tendința să spui că nu ai nimic.

Or, a avea ceva nu înseamnă neapărat să ai doar acel lucru de care ți-ai legat tu toate speranțele.

Deschide-te spre alte oportunități, spre alte direcții, spre alte motive de fericire, nu aștepta miracole doar dintr-o singură direcție.

Ai infinite resurse de bucurie și succes la îndemână, trăiești într-un univers al posibilităților, dar că să beneficiezi de efectele lor nenumărate, trebuie să le primești cu brațele deschise!

Spune da abundenței de soluții!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Vărsător

Când calculezi ce repede se duc banii, te enervezi la maximum, dar încearcă să te calmezi înainte de a lua alte și alte decizii financiare.

Riști să intri într-o cheltuiala peste puterile tale la primul impuls, și după o vreme să-ți dai seama că ai aruncat banii pe fereastră.

Așa se fac banii, greu și lent, tocmai de aceea trebuie să-ți calculezi mai bine resursele financiare când vine vorba de plăți mari.

Poate nu e acum cel mai bun moment pentru o anumită achiziție sau investiție, ci ar fi bine să mai faci unele economii și să stabilești mai atent prioritățile perioadei.

Nu stai chiar așa de bine, momentan.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Pești

Dacă vezi în jur priviri invidioase sau dacă auzi bârfe nedrepte, e semn că valoarea ta este recunoscută de ceilalți și, cum nu au prin ce să te depășească, preferă să te denigreze pe tine în fel și chip.

Dar acest lucru nu te deranjează câtuși de puțin, dimpotrivă, te stimulează să atragi și mai mult atenția asupra ta, pentru că ai astfel o garanție clară că ești bun!

Nu ține cont de răutăți sau de bețe-n roate puse intenționat de cei care doar speră să-ți ia vreodată locul, dar nici nu te culca pe laurii victoriei.

Dacă ești acum în vârf, trebuie să și lupți pentru a rămâne acolo, pentru că vezi și tu că ai inamici destui la un pas mai în spate!