Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 02 APRILIE 2018

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 02 APRILIE 2018

Un articol de: - 02 Apr 2018, 00:36
HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 02 APRILIE 2018 Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI de luni arată că majoritatea nativilor nu au un început de săptămână bun.

Berbecul are noroc cu o persoană dragă care îi este alături, nativul Pești primește o veste bună, afacerile Fecioarei merg foarte bine, scrie huff.ro.

Taurul are nevoie de o călătorie, iar Racul spune lucruri pe care o sa le regrete.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Berbec

Ai mare noroc că cineva drag și mai matur este alături de tine și îți dă sfaturi venite din inima.

Te poți baza întru totul pe ceea ce îți transmite, pentru că sunt cuvinte născute și dintr-o minte limpede și experimentată, și dintr-un suflet mare!

Îți vrea binele și pentru că ține cu adevărat la tine, nu îți va spune decât ceea ce este în avantajul tău, sursă de înțelepciune și de iubire deopotrivă.

Azi descoperi cine e lângă tine trup și suflet, pentru că există cineva implicat, dornic să te ajute și gata să te îndrume, dacă îi ceri sfatul.Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Taur

Dacă atmosfera nu e armonioasă în mediul tău intim, fă tot posibilul să ieși din acel spațiu undeva unde să te simți mai bine.

Ai nevoie de o călătorie, de o detașare de ceea ce se petrece acasă, pentru că acolo se discută doar despre probleme, lipsuri, necazuri, care te vor afecta profund.

Dacă poți face abstracție de tot ce se întâmplă în mediul tău obișnuit și să pleci oriunde vezi cu ochii, ai fi mult mai fericit.

Ai nevoie de oameni, chiar și de persoane complet străine, pentru a mai schimba un pic decorul, astfel încât să te detașezi de balastul emoțional de acasă.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Gemeni

Toate ar trebui să-ți meargă bine azi și să te relaxezi așa cum îți place.

Totul e să nu te lași furat de influențele negative din anturaj, care te cheamă să te alături unora la bârfe, judecați aspre, critici nedrepte.

Dacă nu spui nu la invitațiile de acest gen, fii sigur că toată starea de bine cu care pornești ziua se va transforma în motiv de supărare și dezamăgire.

Evită, așadar, mediile în care planează energii negative, ostilitate, răutăți, că s-ar putea să intri și tu fără voie în colimatorul unora.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Rac

Un mic drăcușor te îmboldește să spui lucruri care nu te caracterizează și pe care s-ar putea să le regreți mai târziu.

Rezistă acestei ispite negative, pentru că nu e genul tău să fii răutăcios sau să arunci vorbe grele în spatele altora, fără să le merite.

Poți descoperi efectele nefaste ale intervenției unui inamic asupra ta și, în loc să ierți și să tolerezi, așa cum faci de obicei, ești gata să întorci armele.

Poate vei avea câștig de cauză, în cele din urmă, pentru că te prinde într-un moment agresiv în care îți canalizezi toată energia spre un singur scop: răzbunarea.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Leu

Direcția pe care o ai la dispoziție duce la rezultate concrete, dar dezavantajul e că durează mult până ajungi acolo.

Când vezi că se prelungește prea mult perioada de așteptare, îți cam pierzi interesul pentru ceea ce făceai inițial și deja începi să cauți alternative.

Nu trebuie să renunți la ceva doar pentru că e cale lungă până la rezultatele visate, pentru că, cel puțin în cazul tău, cele mai bune planuri sunt cele care se clădesc lent și în care ai suficient timp la dispoziție pentru a le așeza pe toate la locul potrivit.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Fecioară

Dacă te înconjori de oameni negativiști sau pesimiști, fii sigur că te vor influența și pe tine în mare măsură, ca atare ziua depinde enorm de anturajul în care nimerești.

Unii te vor monopoliza cu problemele lor nesfârșite, alții te vor folosi ca umăr de plâns sau ureche de ascultat, dar trebuie să ai curajul să ieși din aceste medii și să nu te lași copleșit de energiile lor negative.

Ai și tu destule probleme, ca să le mai iei pe umerii tăi pe ale altora, deci învață să mai spui nu la astfel de situații care nu îți fac bine.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Balanță

Relația de iubire înfiripată nu demult evoluează foarte bine, spre o zonă care deja îți dă speranțe și mai mari că veți forma în curând un cuplu cu tot ce înseamnă el!

Ești fericit, ai încredere în cel de lângă tine, și când mai auzi de la cei din jur și cuvinte de laudă la adresa omului pe care-l iubești sau povești care îl pun într-o lumină excelentă, cum să nu visezi și mai departe?

Vă susțineți bine unul pe altul, primești din partea sa garanții că și el simte și visează la fel că tine, deci merită să te implici întru totul!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Scorpion

Te afli într-un mediu aglomerat în care ai ocazia să intri în contact cu tot felul de oameni.

Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umană e de invidiat, pentru că știi de fiecare dată cum să-ți exprimi punctul de vedere în funcție de interlocutorul din fața ta.

Ești un exemplu de socializare și comunicare, deoarece tu găsești întotdeauna stilul potrivit de a te apropia de oameni, subiectele comune de conversație cu oricine, chiar și cu cei necunoscuți, iar calitățile pe care le implici te pun bine în valoare, devenind o prezență agreabilă și căutată de multă lume.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Săgetător

Cel mai bine e să stai în banca ta și să-ți pregătești succesul din umbră.

Nu face prea mult tam-tam pe seama proiectului pe care îl construiești cu ambiție și răbdare.

Așteaptă să se clarifice situația, să ajungi la primele rezultate palpabile, și abia după aceea să te lauzi cu ce ai realizat.

Cele mai de răsunet reușite sunt cele asupra cărora păstrezi o oarecare undă de mister, făcându-le publice abia după ce se vor materializa.

Cât timp ești convins că te îndrepți spre rezultatele cele mai bune, e doar o chestiune de timp până se vor arătă concret!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Capricorn

Ești cuprins de două pasiuni la fel de puternice și nu știi spre care să-ți canalizezi totuși energia, pentru că nu le poți duce pe amândouă în același timp spre succes.

Dacă ai încerca să te împărți între ele în mod egal, ai descoperi că rezultatele vor fi modeste și într-o parte și-n alta, deci greul acestei perioade este exact decizia finală: pe care s-o alegi pentru a-i da prioritate?

Vei face o alegere excelentă, pentru că îți vei lua suficient timp de gândire pentru a lua cea mai bună decizie: ori una, ori alta?

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Vărsător

Nu te lași până nu termini complet ce ai început, de aceea tragi tare, chiar dacă efortul suplimentar ar duce la epuizare.

Insiști să finalizezi azi un proiect la care muncești de ceva vreme.

Simți că ești pe ultima sută de metri și nu te poți opri din elan până ce nu pui punctul final.

Vrei să te eliberezi de o sarcină pentru că de mâine trebuie să te concentrezi la altceva și nu ai putea porni pe o cale nouă ducând după tine restanțe nerezolvate.

Fă tot posibilul să termini acum.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Pești

Primești vești foarte bune care au rolul de a calma spiritele și de a restabili ordinea în planurile tale.

Poate veștile sunt însoțite și de o formă materială, pentru că banii pe care-i aștepți chiar ar avea rolul de a clarifica situația și de a restabili echilibrul.

Faci echipa bună cu un tânăr care nu îți seamănă deloc, dar tocmai diferențele dintre voi vă ajută să vă completați și să cooperați eficient pentru a ajunge la un rezultat de care aveți amândoi nevoie.