Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 27 MARTIE 2018

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 27 MARTIE 2018

Un articol de: - 27 Mar 2018, 00:27
HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 27 MARTIE 2018 Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI de marți arată că va fi o zi plină de surprize pentru mai mulți nativi.

Berbecul are parte de o etapă înfloritoare a vieții sale, relația nativului Gemeni cu reprezentanții unor instituții importante se va dovedi a fi fructuoasă și nativul Pești primește un sfat matur care merită ascultat, scrie Huff.ro.

Stresul pregătirilor unor evenimente cărora Scorpionul le acordă maximă importantă crește, iar nativul intră cumva în panică.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Berbec

Privești spre viitor cu încredere pentru că se anunță o etapă înfloritoare a vieții tale.

Schimbările pe care le-ai decis nu demult își arată deja efectele și ți se par încântătoare!

Nu te abate de la drumul pe care l-ai decis, mergi pe el cu entuziasm, adăugând noi și noi elemente pozitive, care în final vor crea o imagine de ansamblu demnă de laudă.

Ești atras de destinația acestui drum ca albina de floare, pentru că ești convins că efectele vor fi pe placul tău și vei avea numai de câștigat de pe urma acestei reușite.Carantină obligatorie pentru toţi aceşti români. Vor sta în case pentru 14 zile

Culege mai departe roadele, pentru că e un proces în continuu progres, din bine în și mai bine, din mult în și mai mult.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Taur

Nimic nu e mai frumos decât să petreci cât mai mult timp ocupându-te de acele lucruri care îți încarcă inima de bucurie.

Nu te mai gândi la nimic din ceea ce ți-ar putea coborî energia la un nivel nedorit, deci ridică ochii în sus, deschide inima și lasă-te invadat de iubire și de frumusețea vieții.

Ai atâtea aspecte minunate în jurul tău care merită promovate mai mult, puse în valoare, folosite cu entuziasm și plăcere, deci concentrează-te numai asupra lucrurilor care îți inspiră iubire, sub orice formă s-ar manifesta ea: iubire de sine, de semeni, de omul drag, de familie, de copii, de animale, de lectură, de artă, de natură.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Gemeni

Relația ta cu reprezentanții unor instituții importante se va dovedi a fi fructuoasă, în ciuda birocrației supărătoare.

Dacă bați la ușa unui birou oficial pentru a cere o soluționare la problemele tale, adu-ți aminte de câteva aspecte esențiale pentru a obține mai ușor ceea ce cauți: amabilitate, tact, multă răbdare, un dram de supunere, pentru că așa merge relația cu instituțiile statului.

Vor să vadă la tine că-i privești ca pe niște zei în mâinile cărora se află cheia problemelor tale.

Important e să-ți atingi tu scopurile, indiferent de mijloacele folosite!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Rac

Îl simți pe cel drag alături de tine cu adevărat într-un moment mai sensibil, când încurajările sale, susținerea sa morală sau doar simpla sa prezență îți este de mare ajutor.

În astfel de momente se vede cât de unit e cuplul vostru, cât de adevărată este iubirea sa, pentru că dacă îți este alături doar atunci când ți-e bine, nu înseamnă că te iubește.

Dacă rămâne lângă tine și în momentele mai tensionate, mai sumbre, mai stresante, e semn că e jumătatea ta perfectă și te vei putea baza pe el oricând, de acum înainte.

Dar dacă dă bir cu fugiții exact când te doare, nici nu ai ce regreta dacă pleacă.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Leu

Visezi frumos, dar cum să nu te lași furat de vise când inima ta e atât de fericită și de entuziasmată în fața iubirii.

Cineva îți face promisiuni superbe și crezi în ele cu tărie.

O discuție cu partenerul de suflet ar avea conotații cu totul speciale azi, de parcă v-ați lua angajamente solide și credibile unul față de altul.

Vă declarați iubirea veșnică sau luați decizii de destin împreună.

Semnalele reciproce de iubire sunt la cote maxime și e o plăcere să fiți tot timpul alături, aducându-vă amândoi contribuția la planurile mari și frumoase de viitor.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Fecioară

Numai de propriile tale acțiuni depinde succesul spre care te îndrepți, ca atare asumă-ți complet ceea ce vrei să faci!

Dacă tot ai făcut o alegere, fii sigur că e cea mai bună pentru tine în momentul de față și mergi în sensul acela!

Fii conștient că așa cum îți așterni așa vei dormi, deci e numai responsabilitatea ta de la un capăt la altul.

Dacă nu ajungi acolo unde ai sperat, nu încerca să dai vina pe alții, ci totul a depins numai de eforturile proprii.

Cu cât pornești pe acest drum cu mai multă încredere în tine, cu atât șansele de reușită sunt mai mari.

Nu te gândi la piedici, limite sau neputință: dacă vrei, poți!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Balanță

Nu te lasă păcălit de senzațiile trupului, pentru că ceea ce simți tu acum nu e iubire.

E magnetism, e atracție, e ceva ce nu ține de inimă, și te-ai putea înșela amarnic dacă te-ai lăsa condus de aceste senzații.

Nu e ceva legat de inimă, nu e atât de pur pe cât ai dori și, mai devreme sau mai târziu, te-ai putea trezi dintr-un vis neplăcut, dându-ți seama cât de mult te-ai înșelat.

Rămâi surd la cei care îți fac azi declarații de dragoste pasionale, pentru că nu e iubire ceea ce auzi, ci interesele lor pot fi mult mai urâte decât par la prima vedere.

Stai departe de ispitele periculoase!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Scorpion

Stresul pregătirilor unor evenimente cărora le acorzi maximă importantă crește și intri cumva în panică.

Fie că pregătești o petrecere sau, și mai și, chiar o nuntă, fie că te preocupă bunul mers al unor acțiuni de la care multă lume are pretenții mari, tu te implici trup și suflet, conștient că succesul acestora depinde enorm de participarea ta.

Deții toate resursele să pregătești un program perfect, un meniu de milioane, un antren pe placul tuturor, pentru că tu ești organizatorul principal.

Nu e ușor, dar ți-ai asumat acest rol de gazdă și te vei descurca de minune, cu prețul extenuării tale fizice și mentale.

Dar merită eforturile!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Săgetător

A fi darnic nu înseamnă a oferi lucruri concrete sau materiale, ci ajunge chiar și un gând bun transmis cuiva, la nevoie.

Acolo, în mintea ta există o idee salvatoare, un sfat sau o soluție genială care poate scoate pe cineva drag din impas, deci pune-ți mintea la contribuție și găsește cuvintele cele mai potrivite pentru situația de față.

Când vei vedea cum i se luminează fața și zâmbetul îi revine pe chip, îți vei da seama cât de prețios a fost darul tău pentru el, semn că ai jucat un rol major în depășirea unui mare hop.

Direct implicat, lui nu-i venea asemenea idee, deci tu ești azi sursa unei soluții inteligente.

Spune-i ce gândești!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Capricorn

Faci parte dintr-un colectiv mai larg în care fiecare are impresia că poate juca rolul de lider, dar nu e chiar așa.

Când se adună la un loc atâtea minți luminate, e clar că iese și cu dispute de supremație, cu lupte de orgolii, pentru că nimeni nu-și acceptă ușor poziția de subaltern.

Dar tu o faci cu bucurie, pentru că nu te simți în stare să preiei pe umerii tăi decizii, responsabilități, soluții atât de dificile care se cer azi.

Îi lași pe alții să ți-o ia înainte, pentru că sunt mai potriviți!

Nu te retragi din comoditate, ci pentru că recunoști că nu deții toate informațiile pentru a prelua controlul acestei acțiuni colective.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Vărsător

Lumea și așa te privește uneori ca și cum ai fi de pe altă planetă, pentru că ești mai diferit, mai original, mai special din multe puncte de vedere.

Dar nu trebuie să renunți la viele tale înalte doar pentru a le fi lor pe plac.

Fii tu așa cum ești, mergi pe drumul tău, chiar dacă pare complet paralel față de al multora din jurul tău.

Tu ești cu un pas înaintea tuturor și e normal să vezi lucrurile dintr-o altă perspectiva.

Ești mai evoluat din multe puncte de vedere: mintal, spiritual, emoțional și n-are rost să renunți la ștacheta ta foarte ridicată doar pentru a fi în rând cu restul lumii.

N-au decât să te urmeze ei pe tine acolo, sus!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Pești

Primești un sfat matur care merită ascultat și urmat că atare, deci nu te încăpățâna să faci totul doar după propriile decizii.

Ai în fața ta o persoană cu mai multă experiență care știe ce spune și practic îți oferă un sfat pe gratis, care e deja verificat și ajunge doar să fie pus în practică.

Sfatul primit poate avea o mulțime de utilități, dar prima dintre ele pare să fie starea ta de sănătate, ca atare merită să ții cont de ce-ți spune.

Poate fi vorba de un medic sau un terapeut care îți transmite ce să faci pentru vindecare sau o stare mai bună a organismului.