Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018

Un articol de: - 28 Mar 2018, 00:23
HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI de miercuri arată că va fi o zi specială pentru trei nativi.

Capricornul pune prietenii pe primul plan, planurile Vărsătorului merg ca pe roate, iar nativul Pești are parte de o atmosferă perfectă în jurul său, scrie teotrandafir.ro.

Leul nu este în apele lui, Fecioara nu are o atitudine pozitivă, iar Scorpionul își va duce greu la îndeplinire sarcinile pe care le are în plan.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Berbec

Viața de cuplu îți inspiră siguranță și încredere, pentru că persoana iubită se ține de cuvânt când își ia angajamente pentru binele vostru comun.

E o plăcere să vezi cât de serios se implică în ceea ce faceți împreună și ești foarte sigur pe promisiunile sale, convins că ele vor deveni curând realitate.

Și tu trebuie să aduci aceleași argumente solide când vine vorba de planuri de viitor, pentru că tot ce promiteți acum unul altuia va deveni, în scurt timp, un fapt concret de care vă veți bucura împreună.

Ați depășit faza de vorbe sau declarații, ci treceți la fapte!Carantină obligatorie pentru toţi aceşti români. Vor sta în case pentru 14 zile

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Taur

Stai cu urechile pâlnie la orice pont de natură financiară care ar putea trece pe lângă tine, pentru că ar putea fi sursa unui mare noroc.

E ca și cum te-ai afla la locul potrivit în momentul potrivit pentru o șansă excelentă de câștig, ceva ce te poate propulsa mai repede spre materializarea unei dorințe ce se poate măsura și în bani.

Afacerile încheiate astăzi, promisiunile de ordin material, cadourile sau ofertele palpabile îndreptate direct spre tine s-ar putea să valoreze mult sau să deschidă poarta spre o etapă mai prosperă în viață ta.

Merită să profiți de șansă imediat, fără să stai pe gânduri, pentru că sună profitabil!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Gemeni

Niciodată nu vei mulțumi pe toată lumea și niciodată nu vei scăpa fără să fii bârfit și comentat pe toate părțile.

Gura lumii – slobodă, dar nu trebuie să te oprești tu din elan doar pentru că alții n-au altceva de făcut decât să vorbească despre tine.

La originea acestor bârfe ar putea fi succesele tale financiare, achizițiile recente pe care le-ai făcut numai tu știi prin ce eforturi, dar oamenii, dacă te văd cu mașină nouă sau cu telefon scump, încep să te invidieze și să te vorbească pe la spate.

Învăluie-i mai departe într-un val de iubire și bunătate, pentru că numai așa te poți proteja de efectele gândurilor lor diametral opuse ție.

Bucură-te de prosperitatea ta!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Rac

Greu de spus dacă e o zi veselă sau tristă, de parcă ai avea parte de ambele fețe ale medaliei în același timp.

Afli vești nu tocmai plăcute de la cei dragi, ceea ce, pe moment, te întristează, dar după ce trece șocul inițial, vei găsi imediat soluții.

Totul e să nu te lași copleșit de emoția negativă care vine la pachet cu vestea cea proastă, căci totul are o rezolvare.

Nu accepta tristețea în mintea ta, ci luptă cu starea emoțională care te paște, pentru că numai cu un zâmbet pe față, un tonus optimist, și cu încredere că se poate, vei depăși cu brio chiar și cel mai critic moment al depresiei.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Leu

Nu ești chiar în apele tale, deși, de obicei, ai un tonus ridicat indiferent de mediul în care te afli, dar de data această te simți ca printre străini.

Ai impresia că toți au ceva cu tine, că ești atacat din toate părțile, că nimeni nu e de partea ta, dar e o impresie greșită.

Mulți oameni arțăgoși se mișcă azi prin preajma ta și, pentru că psihicul tău e ceva mai sensibil, vezi și ceea ce nu există.

Ar fi bine să te relaxezi și să nu mai vezi în jurul tău doar inamici, pentru că problema e la tine, deoarece agravezi situația, tratând-o ca pe un atac la persoană.

Dar nu e deloc așa: ei sunt nervoși, tu sensibil, și de aici furtună!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Fecioară

Ești un pic supărat pe corpul tău, pe imaginea ta, pe sănătatea ta și ești gata să te critici cu cele mai dure cuvinte, or nu aceasta e atitudinea potrivită.

Privește-ți trupul cu bunătate, cu iubire, cu îngăduință, pentru că locuiești în el și merită onorat mai mult.

Chiar dacă e doar un înveliș al celui care ești tu cu adevărat, nu-ți chinui trupul cu ceea ce nu-ți face bine, deci începe să lucrezi și mental, prin a-ți trimite doar gânduri de iubire față de corpul tău, cât și fizic, prin a renunța la alimente care nu-ți priesc, la un regim de viață care te obosește, la factori externi care te consumă.

Auto-sugestia poate da roade excelente dacă o folosești constant în beneficiul tău.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Balanță

Nu te baza azi pe cine știe ce presentimente negative care te încearcă, pentru că ele sunt oglinda propriilor tale temeri.

Bucură-te de lucrurile bune care ți se întâmplă, descoperă partea frumoasă a activităților de care te ocupi și nu te crampona în piedici minore.

Tu ești cel care le face să pară mai mari decât sunt în realitate, pentru că le alimentezi cu îndoieli, cu presupuneri, cu impresii amăgitoare, cu emoții negative ce le fac să sporească fără rost.

Acceptă lucrurile așa cum sunt, fără scenarii fanteziste care strică din efectele realității.

Vezi motivele de bucurie și de satisfacție din tot ce se petrece, nu ceea ce bănuiești tu că s-ar ascunde în spatele aparențelor.

Dacă nu se ascunde nimic rău?

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Scorpion

Greu îți vei duce azi la îndeplinire sarcinile pe care le ai în plan, pentru că ți se va părea că toate piedicile s-au adunat simultan acum în calea ta.

E stresant, e frustrant, devine din ce în ce mai greu să-ți păstrezi calmul când vezi cât de enervante sunt opreliștile, dar cu o mai bună organizare și cu un dram de răbdare, lucrurile pot reveni totuși la normal.

Dacă ceva nu iese din prima, nu renunța, ci insistă!

Va ieși, chiar dacă mai târziu decât ai spera tu.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Săgetător

Ești un pic invidios pe nivelul la care a ajuns un coleg, care nici nu știe să rămână modest, ci face mare tam-tam pe seama realizărilor sale.

Se cam laudă, îți spui, dar înainte de a-i critica succesul, mai bine l-ai lua de exemplu și ai încerca să-i calci pe urme, pentru că el chiar merită felicitări pentru ceea ce a atins.

Ți-e puțin ciudă că nu ești tu în locul său și nu poți să-l feliciți sincer pentru reușitele sale, pentru că se vede pe chipul tău o oarecare răceală, de parcă nici măcar nu ai dori să vorbești despre asta.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Capricorn

Prietenii sunt cei mai importanți în planurile tale de azi și îți place să stai de vorba minute în șir, pentru că aveți un subiect care vă leagă.

E o bucurie să-i vezi că te completează în permanență, că îți sar în ajutor ori de câte ori ai nevoie și că țin cu tine orice ai face.

Comunicarea merge strună azi, orice activitate intelectuală te are printre favoriți iar talentul tău de a te adapta în orice mediu îți vor asigura succesul ori de câte ori intri într-un colectiv nou unde vei cuceri ușor pe oricine.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Vărsător

Te simți bine printre tineri, printre oameni cu spirit liber care se mai simt copii, încă, în adâncul sufletului lor.

Și tu te comporți la fel, de parcă n-ai avea nicio grijă, și cu o atitudine atât de pozitivă, de tonică, de optimistă, totul merge ca pe roate.

Zâmbește, glumește, simte-te liber să faci orice, pentru că numai așa vei ajunge mai repede la rezultatele visate.

Ai noroc să atragi alături de tine oameni care îți seamănă și care reușesc să privească viața că pe o provocare plăcută, nicidecum ca pe o povară.

Cu un zâmbet pe chip și în inima, toate evoluează spre bine!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Pești

Atmosfera e perfectă în jurul tău, probabil tu ești motorul tuturor acțiunilor interesante de astăzi și reușești să-i ții aproape și pe alții cu interese similare.

Parcă e chiar loc de petrece, pentru că lumea are chef de distracție, se simte bine și poate chiar se ivește o ocazie de a sărbători un eveniment care bucură pe toată lumea.

Este o zi lejeră, ca de vacanță, în care nimic nu te îngrijorează, nu vezi nimic negru în preajma ta și îi molipsești și pe alții cu această stare de bună dispoziție binefăcătoare.