Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018

Un articol de: - 31 Mar 2018, 00:30
HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI de sâmbătă arată că majoritatea nativilor au o zi bună.

Taurul își îndeplinește un vis, Leul primește ce-și dorește, iar Fecioara primește o idee de afaceri, scrie lyla.ro.

Capricornii sunt preocupați de cheltuielile administrative, iar planurile Balanței au ajuns într-un punct critic.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Berbec

Oamenii pe care îi atragi azi alături de tine nu sunt compania cea mai potrivită pentru ce ți-ai propus.

Sunt pesimiști, negativiști, neputincioși, îl iau pe nu în brațe și se plâng întruna, încât asocierea cu ei mai degrabă te ține pe loc, decât să te ajute.

Mult mai bine te-ai descurca fără ajutorul lor, pentru că ai să vezi că, în loc să pună umărul la planul comun, îți iei pe umeri și sarcinile lor, pentru că vezi că nu știu ce să facă sau nu au curaj să acționeze.

Decât cu asemenea ajutoare care te țin blocat pe loc, mai bine singur.Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Cu ei sau fără ei, tot atât durează, dar măcar ajungi acolo unde vrei prin forțe proprii și în stilul tău, fără să muncești pentru alții!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Taur

Ai în fața ta un exemplu de om care a avut încredere în visul său și a ajuns să și-l împlinească.

Urmează și tu îndrumările sale, pentru că știe ce spune, vorbește din experiență proprie și îți oferă sfaturi deja verificate, astfel încât nu mai pierzi și tu timp inutil cu experimente eșuate pe parcurs, ci mergi exact pe calea cea bună.

E ca o rețetă de succes ce merită urmată întocmai!

Ai multe de învățat de la el, pentru că oferă o lecție grozavă de credință.

Tu nu crezi orbește în ceva, nici măcar în propriile tale vise, or el îți arată cât de ușor ajungi acolo unde dorești dacă nu te abați de la credințele proprii.

Învață să speri, cultivă-și credința!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Gemeni

În loc să stai și să analizezi pe toate fețele o problemă, mai bine ai pune mâna pe unelte să rezolvi acea situație, pentru că e o chestiune care cere acțiune, nu analiză.

Nu face nici un fel de presupuneri, ci treci direct la fapte, fără să mai aștepți confirmări de la alții.

Stă numai în puterea ta să rezolvi totul ca la carte, pentru că ai și ambiție, și energie, și motivație ca să te apuci serios de treabă și să ajungi la un rezultat demn de laudă.

Nu e nevoie de teorie aici, ci de practică, de aceea ești stimulat să te implici trup și suflet în această acțiune și s-o duci la capăt cu brio.

Nu te crampona de întrebări inutile sau analize detaliate.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Rac

Printr-o stare de meditație sau rugăciune, poți combina de minune luciditatea gândurilor tale cu dimensiunile spirituale ale eului tău.

Ești în fața unui moment în care nu ajunge doar percepția ta rațională, foarte dezvoltată de altfel, ci e nevoie și de altceva, ceva ce depășește educația sau convingerile tale religioase.

E ca și cum mintea și spiritul tău conlucrează în aceeași direcție pentru ca tu să-ți găsești pacea interioară.

Doar mintea nu ar putea să te ducă la acea stare binefăcătoare de confort interior, or, combinate, numai tu știi cum, vor avea efecte miraculoase.

Nici tu nu credeai că poți simți și gândi așa, dar iată, vine ceva aparte din interior, de la spirit, nu de la creier!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Leu

Ceea ce gândești se reflectă excelent în ceea ce atragi spre tine, pentru că realitatea e o proiecție a viselor tale.

Practic, ce gândești asta obții, ce dorești asta vine spre tine, și, în asemenea condiții știi cum se spune: ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să primești.

Cum legea atracției funcționează de minune în cazul tău, fii mai atent la planurile pe care ți le faci în detaliu în minte.

Ai grijă ce dorințe emiți spre Univers, căci ele vor deveni curând realitate palpabilă și nu vei mai putea schimba nimic.

Contează enorm momentul acesta, când aprinzi chibritul!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Fecioară

Fii foarte atent la ideea de afaceri care îți vine azi, pentru că ar putea avea efecte dintre cele mai profitabile.

Ce-i drept, ți se cere un dram de curaj de a pune în practică ceea ce gândești acum, dar dacă ai nevoie de bani, nu vei sta pe gânduri.

O tranzacție financiară, încheiată azi, îți poate asigura o situație materială superioară, dar dacă tot ai adunat ceva bani, ar fi bine să nu te gândești deja cum să-i cheltui.

E mai degrabă un moment al câștigurilor bune, de parcă eforturile depuse de tine până acum au ajuns, finalmente, la roadele dorite: foarte bune!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Balanță

Dacă vezi că planurile tale au ajuns într-un punct critic, nu are rost să le duci în același stil mai departe, pentru că risipești energia fără a ajunge la roadele visate.

Piedicile de acum, starea aceasta ne derută și neputința care te încearcă sunt de fapt un semnal de alarmă că trebuie să schimbi ceva în planurile tale.

O cât de mică modificare de direcție, de ritm, de optică, poate genera mai apoi un val întreg de rezultate pozitive.

Chiar dacă schimbarea pare acum minoră, aproape insesizabilă, după o vreme va genera alte și alte schimbări de sens ca într-un final să descoperi că ai evoluat pe un cu totul alt drum decât credeai la început.

Schimbă doar o cifră, doar un gând, doar un pas mai într-o parte…

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Scorpion

Ești impulsionat de un gând nou, incitant, atractiv, care devine mistuitor pentru o fire pătimașă ca tine.

Nu te lași până nu-i dai startul și nu-l pui pe o linie ascendentă ca apoi să-l alimentezi cu multă energie pozitivă ca să evolueze repede spre scopul propus.

Nerăbdarea crește tocmai pentru că ai maximă încredere în acest țel și ești foarte convins că vei ajunge acolo prin forțe proprii.

Nimeni nu te poate opri acum din avânt, ești mult prea montat în această direcție și nu te mai poți opri până nu ajungi la capăt, la împlinirea marelui tău vis care te atrage ca un magnet irezistibil.

E perfectă atitudinea aceasta de învingător convins că poate orice își pune în cap!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Săgetător

Bucură-te de momentele tandre de acasă, pentru că acolo se petrec cele mai frumoase evenimente!

Familia se unește în jurul unei vești bune sau unui vis de proporții și participați cu toții veseli și cu inima deschisă.

Plutește o energie nouă, pozitivă peste toți ai casei, de parcă un vis comun se naște acum sub ochii voștri.

Vorbești despre viitor alături de ceilalți membri ai familiei într-o notă optimistă și tonică, deoarece fiecare contribuie cu ceva la planurile mărețe.

Sunteți cu toții convinși că felul în care vizualizați deja aceste planuri, aflate încă undeva în depărtare, este rețeta de succes pentru a ajunge acolo cât mai repede.

Visați frumos, visați laolaltă!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Capricorn

Stai și calculezi fiecare bănuț, pentru că este un moment în care te preocupă cheltuielile administrative.

Nu e vorba de plăți imense, de sume mari de bani, ci mai degrabă de acele mărunțișuri lunare pe care trebuie să le achiți, orice ar fi.

Trece-ți în revista lista ta de plăți, pentru că e foarte posibil să fi scăpat din vedere un mic detaliu, dar e exact acela care, dacă l-ai ignora și de data aceasta, te-ar putea întoarce din drum luna viitoare.

Poate e o factură minoră, la urma urmei, dar ce-ar fi s-o găsești și să pui în capul listei?

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Vărsător

Se apropie un moment în care trebuie să iei o hotărâre.

Nu o mai poți amâna, chiar dacă ai tergiversat lucrurile în ultima vreme, dar de data aceasta vine momentul decisiv final.

Înainte de a spune ce ai ales, ar fi bine să stai un pic de vorbă cu tine însuți, fără influențe din afară, pentru că numai acolo, în adâncul inimii tale, vei găsi răspunsul optim la problema ta actuală.

Vei ști foarte bine ce ai de făcut și mai ales ce nu trebuie să faci, dar nu poți lua decizia fără câteva ore de meditație, de analiză la rece, poate chiar într-o totală izolare.

Ai nevoie de liniște pentru a-ți auzi mai limpede gândurile.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Pești

Dacă ai o relație specială cu animalele, azi te vei dedica lor în totalitate, pentru că primești de la ele acea energie pozitivă de care aveai nevoie.

O plimbare prin parc sau prin pădure alături de câinele tău ar avea efect de relaxare totală și te întorci acasă cu bateriile încărcate, cu plămânii aerisiți și cu un zâmbet mare pe chip, simțind o fericire deplină.

Dacă nu ai tu propriile animale ca să te joci un pic, ești atras de ele și pe stradă, și te apropii de ele cu bucurie.

Ceea ce au ele să-ți ofere înapoi e de zece ori mai mult decât ai putea găsi la un om, deci nu le ignora.

Dă-le puțină atenție și vei fi răsplătit!