Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță

Un articol de: - 28 Mar 2018, 00:12
HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță - Nu te baza azi pe cine știe ce presentimente negative care te încearcă, pentru că ele sunt oglinda propriilor tale temeri.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță - Bucură-te de lucrurile bune care ți se întâmplă, descoperă partea frumoasă a activităților de care te ocupi și nu te crampona în piedici minore.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță - Tu ești cel care le face să pară mai mari decât sunt în realitate, pentru că le alimentezi cu îndoieli, cu presupuneri, cu impresii amăgitoare, cu emoții negative ce le fac să sporească fără rost.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță - Acceptă lucrurile așa cum sunt, fără scenarii fanteziste care strică din efectele realității.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță - Vezi motivele de bucurie și de satisfacție din tot ce se petrece, nu ceea ce bănuiești tu că s-ar ascunde în spatele aparențelor.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță - Dacă nu se ascunde nimic rău?

Citeşte mai multe despre:   Horoscopul zilei,   Horoscopul zilei