Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță

Un articol de: - 31 Mar 2018, 00:12
HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță - Dacă vezi că planurile tale au ajuns într-un punct critic, nu are rost să le duci în același stil mai departe, pentru că risipești energia fără a ajunge la roadele visate.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță - Piedicile de acum, starea aceasta ne derută și neputința care te încearcă sunt de fapt un semnal de alarmă că trebuie să schimbi ceva în planurile tale.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță - O cât de mică modificare de direcție, de ritm, de optică, poate genera mai apoi un val întreg de rezultate pozitive.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță - Chiar dacă schimbarea pare acum minoră, aproape insesizabilă, după o vreme va genera alte și alte schimbări de sens ca într-un final să descoperi că ai evoluat pe un cu totul alt drum decât credeai la început.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță - Schimbă doar o cifră, doar un gând, doar un pas mai într-o parte…