Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Berbec

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Berbec

Un articol de: - 06 Apr 2018, 00:01
HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Berbec Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Berbec - Se încheie un ciclu din viața ta, și ca la orice final de drum, a venit vremea bilanțului.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Berbec - Pe de o parte te bucuri că totul s-a terminat și că poți închide capitolul, pe de altă parte te mustră unele gânduri că puteai face lucrurile mult mai bine.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Berbec - Încearcă să te detașezi de tot ce a fost, nu rămâne blocat în fostele etape, doar pentru că nu au ieșit perfect, așa cum ai fi dorit.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Berbec - Ai învățat ceva din toate acestea și vei ști să acționezi mult mai bine cu altă ocazie și în alte direcții.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Berbec - Nu te fixa obsesiv de ce nu ai făcut în proiectul care se termină, ci scoate la iveală cât de multe ai realizat în schimb, dar dacă ești într-o pasă emoțională fragilă, te vei ține cu dinții de ce lipsește.