Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Berbec

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Berbec

Un articol de: - 07 Apr 2018, 00:01
HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Berbec Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Berbec - Piedicile care apar acum în calea ta te fac să te simți ciudat și îți asumi toată responsabilitatea pentru situația creată.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Berbec - Nu exagera totuși, nu ești numai tu vinovat de acest hop, ci au mai contribuit și alții, care nu și-au îndeplinit sarcinile așa cum ar fi trebuit.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Berbec - Nu ai însă curaj să-i tragi pe ceilalți la răspundere ci preferi să-ți asumi tu toate greșelile.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Berbec - Toate oalele se sparg în capul tău, deși nu ai merita asta, ci mai bine ai discuta cinstit și cu ceilalți care au contribuit la acest hop, ca să vedeți ce se poate face.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Berbec - Evident, că mulți dintre cei vinovați vor da bir cu fugiții și vor tăcea în banca lor, și atunci ce-ți mai rămâne de făcut decât să repari tu totul?