Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec

Un articol de: B1.ro - 21 Noi 2018, 00:03
HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec  - Ești obligat să pui aici punct unei acțiuni care nu mai poate continuă în același mod.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec  - Este fie e o ușa închisă – pe care e bine s-o lași așa – fie un capăt de drum, cu scopul de a începe altul mai bun, trebuie să ai curajul să spui odată: stop!

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec  - Nu te apucă repede de altceva, ci mai întâi trece în revista pașii parcurși până aici că să extragi concluziile necesare pentru ceea ce vrei să pornești imediat după.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec  - Pauză oferită e perfectă pentru a te odihni, a te detașa de tot ce ai construit până aici, pentru a uită ceea ce n-a mers bine, că, peste câteva zile, să deschizi altă cale mult mai interesantă.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec  - Dar nu te poți apucă de ceva nou cât timp trecutul nu e așezat la locul lui!