Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec

Un articol de: B1.ro - 26 Noi 2018, 00:00
HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec - Dacă ţi-ai luat cândva angajamentul faţă de cineva că vei interveni în ajutorul lui la un moment dat, adu-ţi aminte de promisiune şi ţine-te de cuvânt.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec - Tu oricum eşti un om foarte corect care-şi îndeplineşte întotdeauna legămintele, dar de data aceasta e posibil să nu fie tocmai uşor pentru tine să duci la capăt ce ai promis.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec - Totuşi, pentru că eşti om de cuvânt, vei lăsa la o parte activităţile tale urgente şi vei pune umărul în soluţionarea problemei celuilalt.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec - Încă o misiune îndeplinită pentru tine, meriţi felicitări, dar te va motiva fantastic recunoştinţa pe care o vei citi în ochii celui care a beneficiat de ajutorul tău.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec - Nu te întreba, însă, dacă alţii ar face la fel pentru tine…