Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Berbec

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Berbec

Un articol de: - 31 Mar 2018, 00:00
HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Berbec Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Berbec - Oamenii pe care îi atragi azi alături de tine nu sunt compania cea mai potrivită pentru ce ți-ai propus.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Berbec - Sunt pesimiști, negativiști, neputincioși, îl iau pe nu în brațe și se plâng întruna, încât asocierea cu ei mai degrabă te ține pe loc, decât să te ajute.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Berbec - Mult mai bine te-ai descurca fără ajutorul lor, pentru că ai să vezi că, în loc să pună umărul la planul comun, îți iei pe umeri și sarcinile lor, pentru că vezi că nu știu ce să facă sau nu au curaj să acționeze.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Berbec - Decât cu asemenea ajutoare care te țin blocat pe loc, mai bine singur.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Berbec - Cu ei sau fără ei, tot atât durează, dar măcar ajungi acolo unde vrei prin forțe proprii și în stilul tău, fără să muncești pentru alții!