Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 04 IUNIE 2019 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 04 IUNIE 2019 pentru Zodia Gemeni

Un articol de: B1.ro - 03 Iun 2019, 23:57
HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 04 IUNIE 2019 pentru Zodia Gemeni Sursa: pixabay Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 04 IUNIE 2019 pentru Zodia Gemeni - Unii îţi aduc în permanenţă aminte de cele mai neplăcute evenimente din trecut, descoperind cu aceasrtă ocazie câăt de mulţi inamici ai.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 04 IUNIE 2019 pentru Zodia Gemeni - În loc să-ţi ridice moralul şi să te ajute să uiţi odată lucrurile urâte din  trecut, au ei grijă să-ţi vorbească numai de vechile erori. Le duci după tine ca pe o pată pe reputaţia ta, deşi tu, între timp, ai realizat de o sută de ori mai multe lucruri bune, dar aşa sunt oamenii: au o doză de răutate şi invidie şi abia aşteaptă să-ţi taie elanul cu aspecte de demult care ar fi trebuit să fie uitate.

​​​​​​​HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 04 IUNIE 2019 pentru Zodia Gemeni - Dar ei te-au pus la ineex şi exact când ţi-e lumea mai dragă, iar te pun în faţa istoricului tău jenant. Nu pune la suflet, recunoaşe-ţi trecutul aşa cum e, arătând cine eşti tu cel de astăzi! Ştii cum e: faci o mie de lucruri bune, dar lumea te ţine minte pentru cea mai mică greşeală.