Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Gemeni

Un articol de: - 06 Apr 2018, 00:07
HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Gemeni Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Gemeni - Dacă ai veleități literare, pune mâna azi pe condei și începe să scrii.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Gemeni - Mintea ta e conectată direct la cea mai puternică sursă de inspirație încât ai putea vedea că scrii de parcă cineva ți-ar șopti în ureche, de parcă frazele vin pe bandă rulantă.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Gemeni - Orice activitate creativă în care e nevoie de talent literar - scrierea unui text, redactarea unui material pentru a fi publicat - merge de minune, pentru că îți vin idei excelente care merită transpuse pe hârtie.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Gemeni - Dacă ai început mai demult o lucrare și ai lăsat-o, pentru că nu venea inspirația, azi ai putea face un mare salt înainte, scriind dintr-un foc câteva zeci de pagini.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Gemeni - Dacă ești autor, profită de abundența aceasta de idei care ți se revarsă azi în minte!