Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Pești

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Pești

Un articol de: B1.ro - 21 Noi 2018, 00:39
HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Pești Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Pești – Nu fi atât de critic cu cei din jurul tău, ci priveşte-i aşa cum sunt.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Pești – Bine, n-or fi ei perfecţi, nici tu nu eşti la urma urmei, dar în loc să le scoţi în evidenţă numai defectele, ce-ar fi să vezi că au şi o lungă listă de calităţi care merită puse mai mult în valoare.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Pești – E bine să-i vezi aşa cum sunt, şi să renunţi la aşteptări inutile.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Pești – Dacă speri de la oameni mai mult decât pot ei oferi, rişti să suferi o decepţie, dar nici să-i cobori la extrema cealaltă – cum că nu sunt buni de nimic şi merită să-i priveşti numai de sus – nu e cea mai corectă atitudine.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Pești – Fii cât se poate de obiectiv, cinstit cu ei, realist, şi pune-te un pic în pielea lor, să vezi ce-ai simţi dacă ai fi tratat aşa cum îi tratezi tu?