Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 30 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 30 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac

Un articol de: - 30 Mar 2018, 00:07
HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 30 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 30 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac - Te-ai cam jucat cu răbdarea celor din jur și acum vezi consecințele atitudinii tale ușuratice: oamenii nu mai au încredere în ce le spui.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 30 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac - Fă un efort să le recapeți încrederea, arătându-le că a fost doar amuzament din partea ta și nicidecum vreo intenție negativă.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 30 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac - Ironia, glumele, spiritul jucăuș nu e gustat de toată lumea, deci folosește-le cu grijă.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 30 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac - Dacă dai peste niște oameni care simt orice glumă drept atac la persoană, fii sigur că reacția lor va fi complet nepotrivită mesajului pe care vrei tu să-l transmiți.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 30 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac - Adaptează-ți vocabularul, tonul, modul de a vorbi și de a glumi în funcție de starea psihică a celui din fața ta, ca să nu jignești pe cineva aflat în toane proaste care crede că ai ceva cu el.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 30 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac - Nu face haz de necaz chiar la orice!

Citeşte mai multe despre:   Horoscopul zilei,   Horoscopul zilei