Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac

Un articol de: - 31 Mar 2018, 00:06
HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac - Printr-o stare de meditație sau rugăciune, poți combina de minune luciditatea gândurilor tale cu dimensiunile spirituale ale eului tău.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac - Ești în fața unui moment în care nu ajunge doar percepția ta rațională, foarte dezvoltată de altfel, ci e nevoie și de altceva, ceva ce depășește educația sau convingerile tale religioase.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac - E ca și cum mintea și spiritul tău conlucrează în aceeași direcție pentru ca tu să-ți găsești pacea interioară.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac - Doar mintea nu ar putea să te ducă la acea stare binefăcătoare de confort interior, or, combinate, numai tu știi cum, vor avea efecte miraculoase.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018 pentru Zodia Rac - Nici tu nu credeai că poți simți și gândi așa, dar iată, vine ceva aparte din interior, de la spirit, nu de la creier!