Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 25 APRILIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 25 APRILIE 2018 pentru Zodia Scorpion

Un articol de: - 25 Apr 2018, 00:36
HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 25 APRILIE 2018 pentru Zodia Scorpion Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 25 APRILIE 2018 pentru Zodia Scorpion  - La ce visezi tu în acest moment cel mai mult? La eliberare, nu-i aşa? Indiferent în ce te simţi tu acum blocat ca într-o capcană sau închis ca într-o colivie, e momentul să cauţi o cale urgentă de ieşire de aici.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 25 APRILIE 2018 pentru Zodia Scorpion  - Nu dai randament făcând lucruri obligatorii, care îţi reduc la zero libertatea de mişcare şi de decizie, deci aici trebuie să faci tu cel mai mare efort; de a te ridica pentru drepturile tale, de a-ţi revendica independenţa, de a te descătuşa de ceea ce te ţine legat de mâini şi de picioare ca un sclav.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 25 APRILIE 2018 pentru Zodia Scorpion  - Că e un job unde nu mai ai nicio satisfacţie, că e o relaţie care nu te mai face fericit, trebuie să te gândeşti deja cum să ieşi din asta cât mai repede.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 25 APRILIE 2018 pentru Zodia Scorpion -  Te vei simţi alt om după ce vei rupe lanţurile care te ţineau pe loc. Visează cu încredere la clipa eliberării tale: nu e departe!