Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Scorpion

Un articol de: B1.ro - 19 Mai 2019, 00:02
HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Scorpion Sursa: Pixabay Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Scorpion - Un fulger îţi trece astăzi prin minte care te duce, parcă, în alte timpuri.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Scorpion - E o amintire ciudată, nu-ţi dai seama de unde vine, pentru că, deşi pare familiară, nu e legată de tine.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Scorpion - E o amintire din vieţi anterioare, pentru că azi se creează o punte fină de legătură între cel care eşti acum şi cel care ai fost cu secole în urmă, când ai mai trăit pe acest pământ.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Scorpion - Datoriile tale karmice revin în actualitate, poate întâlneşti persoane cu care ai mai interacţionat în alte vieţi sau ai acel sentiment de deja vu, cum că ai mai fost pe aici, ai mai trăit evenimentele acestea, ai mai trecut prin astfel de situaţii, deşi nu poţi spune clar când şi unde.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Scorpion - Se leagă o relaţie specială cu vieţile anterioare, de parcă ceva învăţat atunci te poate ajuta acum.