Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Taur

Un articol de: - 07 Apr 2018, 00:03
HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Taur Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Taur - Nu mai pedala cu atâta înverșunare, sub imperiul fricii, de parcă cineva te-ar urmări de la spate cu securea!

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Taur - Las-o mai încet cu starea de panică ce te cuprinde, pentru că acest stres chiar nu-și are rostul.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Taur - Dacă te-ai mai relaxa și tu un pic, dacă ai vedea că tot ce ți se pare acum că e o sperietoare e, de fapt, ceva minor, de care au parte și alții fără să se streseze atâta, poate ai înțelege că ai multe alte lucruri la dispoziție care ți-ar oferi bucurie.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Taur - Trece în revista lungă lista de lucruri frumoase pe care le ai și lasă-le deoparte pe cele care îți lipsesc deocamdată.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Taur - Descoperă cât de multe alte lucruri de preț sunt chiar la îndemână, dar tu te cramponezi de ceva ce, momentan e departe.