Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 25 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 25 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur

Un articol de: B1.ro - 25 Noi 2018, 00:00
HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 25 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 25 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur – Nu te opri din antrenamentul de calmare a sufletului tău extenuat.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 25 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur – Ai nevoie de ceva care să-ţi inspire linişte, pace, o zonă de refugiu în care să îţi auzi gândurile cele mai profunde.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 25 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur – Câteva clipe de rugăciune, de meditaţie, de somn sau de visare cu ochii deschişi ar avea exact acest rol: de domolire a zbuciumului interior.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 25 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur – Adu-ţi aminte de una din activităţile care îţi face plăcere, pentru că efectele sale vor fi ideale pentru starea emoţională în care te afli.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 25 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur – Dacă îţi place să faci sport, să cânţi la un instrument, să citeşti poezii sau să faci puzzle, foloseşte-te cele câteva clipe libere pe care le găseşti pe parcursul zilei, pentru că te vor relaxa ca prin farmec.