Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 18 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 18 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător

Un articol de: B1.ro - 18 Mai 2019, 00:01
HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 18 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător Sursa: Pixabay Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 18 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător – Dacă o anumită relaţie lasă de dorit şi nu mai găseşti căi de a te apropia de acel om care îţi creează neplăceri, ar fi bine să te gândeşti încă o dată dacă merită efortul de a lupta pentru ea.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 18 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător – Cu siguranţă, din altă direcţie, ai primi mult mai mult şi ai fi mult mai fericit, dar dacă tu te cramponezi neapărat de cineva, nimeni nu te poate opri să-ţi oferi singur motive de dezamăgire.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 18 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător – Ai văzut de atâtea ori că acea persoană de care te ţii cu dinţii nu merită nici pe departe dragostea sau încrederea ta!

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 18 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător – Rupe-te de ea şi caută în jurul tău alţi oameni care ar avea mai multe de oferit şi mult mai plăcute inimii tale!

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 18 MAI 2019 pentru Zodia Vărsător – Fii pregătit să spui cuiva adio pentru a spune bun venit… altei persoane!