Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Numerologul Mihai Voropchievici, despre anul 2021: „Din păcate, nu avem parte de previziuni prea generoase”

Numerologul Mihai Voropchievici, despre anul 2021: „Din păcate, nu avem parte de previziuni prea generoase”

Un articol de: Andrei Ștefan - 08 Noi 2020, 11:35
Numerologul Mihai Voropchievici, despre anul 2021: „Din păcate, nu avem parte de previziuni prea generoase” Horoscop

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a făcut câteva dezvăluiri legate de anul 2021. Deși mulți sperau la vești bune, mai ales după ce anul 2020 a avut un puternic impact negativ asupra multor aspecte, se pare că nici anul viitor nu va fi unul ușor, însă va fi unul plin de surprize.

 

Mihai Voropchievici, despre anul 2021

 

„E anul cu schimbări masive. Tindem să ne fie mai bine și avem șansa să creăm singuri acel bine.

Anul 2021 vine cu necunoscut, aventură, schimbare. Intrăm în aventura vieții noastre! Vom stabili ce vrem de la noi, anul viitor răbufnim. Din păcate, nu avem parte de previziuni prea generoase.

Toată lumea în luna ianuarie trebuie să se regrupeze în jurul familiei.  Cea mai rea lună va fi februarie, ianuarie este deschizătoarea de an. Cam în martie începem să respirăm. Va fi un an cu multe trăiri sufletești, cu frământări. Anul nu e rău, dar este extrem de provocator prin multitudinea lucrurilor care ni se oferă. 

Durerile țin mai mult ca bucuriile, iar anul asta 2020 este încarcat karmic, toți avem de învățat o lecție. Lecția ne ține ca un colac de salvare, ne pregătește pentru 2021. Dacă nu am învățat nimic din anul acesta, anul viitor facem aceleași greșeli.

Ultima lună a anului va aduce pentru unele zodii scandaluri, pentru altele multă iubire, în timp ce doar o singură zodie are parte de o mare răsplată pentru tot ce a muncit până acum”, a declarat Mihai Voropchievici pentru Antena 3.

 Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Numerologul Mihai Voropchievici, despre Cifra Destinului

 

Recent, numerologul a explicat, tot la Antena 3, cum se se calculează cifra de destin.

„Se scrie data nașterii sub formă numerică (inclusiv luna, care va fi un număr cuprins între 1 și 12), apoi se adună cele trei numere. Se adună, apoi, toate cifrele din care este compus acest număr. Dacă noua sumă este un număr compus din două cifre, se repetă operația, până când se obține un număr compus dintr-o singură cifră sau unul dintre numerele 11 și 22 (numere superioare)”, spune Mihai Voropchievici.

Cum interpretăm cifra destinului?

Cifra 1: Mândria exagerată poate să îi distrugă. Ce spun ei trebuie executat. În momentul în care nu au capacitatea de a renunța, intră într-o cumpănă foarte rea, astfel pot avea probleme și de sănătate, intervin tensiuni.  

Cifra 2: Sunt empatici, sociabili, ușor influențabili. Trebuie să urmeze pașii altor persoane. Sunt predispuși să devină folosiți de cei din jur. Depresia este factorul de risc.

Cifra 3: Sunt guralivi. După ce scapă cuvinte în spațiul public, trebuie să traiască consecințele cuvintelor lor. Așa pot să își facă dușmani. Modul deschis poate deranja în jurul tău.  

Cifra 4: Caută căi de a se răzbuna. Cumpăna e cercul vicios al răzbunării.

Cifra 5: Toate cumpenele lor se leagă de tot ceea ce înseamnă partea sentimentală. Sunt pe fugă în permanență și declarația de dragoste e mereu pe fugă.

Cifra 6: Le este foarte greu să ia decizii, se bazează pe sentimente, nu pe rațiune. Pot avea probelme din această cauză. 

Cifra 7: E singur cu părerile lui. Poate avea sentimente de disconfort.  

Cifra 8: Pe tot parcursul vieții trebuie să învețe să nu fie încăpățânați, orgolioși, nerăbdători.  

Cifra 9: Sunt visători și vor să își împlinească visele. Graba lor le poate aduce niște cumpene neplăcute.

Citeşte mai multe despre:   Mihai Voropchievici ,   2021