Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Inedit SECRETUL TERIBIL al lui Ceauşescu din ULTIMII ANI de viaţă a ieşit la IVEALĂ după 30 de ani! ESTE ÎNGROZITOR

SECRETUL TERIBIL al lui Ceauşescu din ULTIMII ANI de viaţă a ieşit la IVEALĂ după 30 de ani! ESTE ÎNGROZITOR

Un articol de: B1.ro - 31 Ian 2020, 09:28
Galerie foto (3) Inedit

Nicolae Ceaușescu era la un pas de moarte? Informații șoc ies au ieșit la iveală, după 30 de ani.

SCANDAL MONSTRU ÎN SHOWBIZ! ANDREEA BĂLAN, UMILITĂ PE INTERNET. MINCIUNILE AU IEȘIT LA IVEALĂ. FANII SUNT ÎMPIETRIȚI DE UIMIRE

În perioada comunismului, colonelul american George Kolt, unul dintre cei mai buni ofiţeri CIA, trimitea la Washington un raport potrivit căruia liderul comunist Nicolae Ceauşescu ar fi trebuit să fie operat de cancer la prostată, notează Click.

ȘTIREA MOMENTULUI! SE ÎNTÂMPLĂ CHIAR ACUM ÎN CASA ÎN CARE A MURIT CRISTINA ȚOPESCU! VECINII SUNT ÎNGROZIȚI

„Tot mai multe informaţii indică faptul că Nicolae Ceauşescu ar putea fi supus în curând unei intervenţii chirurgicale din cauza unui cancer la prostată. Perioada e una riscantă, deoarece România trece prin mari probleme economice şi financiare înainte de iarna anului 1985, care se anunţă una deosebit de dură”, se arată în raportul trimis pe 22 iulie 1985.

ŞOC ŞI GROAZĂ ÎN ROMÂNIA! CARMEN HARRA, PREVIZIUNE DE COŞMAR PENTRU ANUL 2020! SFÂRȘITUL E APROAPE, FRAȚILOR

Documentul de 6 pagini mai spunea că „Ceauşescu are multe probleme de sănătate. Iar în cazul în care Ceauşescu nu se reface repede după operaţie, bătălia pentru succesiune ar face ca soţia sa, Elena, şi fiul său, playboy-ul Nicu, să îşi măsoare forţele cu restul oamenilor din echipa de conducere. Nu există vreun personaj dominant în acest grup, deoarece Ceauşescu nu a desemnat un succesor, însă cred că este posibil ca toţi ceilalţi şefi comunişti să se unească pentru a încerca să-i dea jos de la conducere pe Elena şi pe Nicu”, scrie sursa citată.

 

„Sovieticii ar putea folosi noile dificultăţi economice din România pentru a-şi creşte influenţa asupra regimului de la Bucureşti. Iar dacă Ceauşescu e grav bolnav şi o luptă pentru succesiune începe, situaţia din România ar putea confrunta noul lider sovietic cu prima sa criză din Europa de Est”, își încheie ofițerul CIA raportul.

CUTREMUR MONDEN! FUEGO A RECUNOSCUT RELAȚIA CU TEO TRANDAFIR! BURSUCU', ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

Cunoscutul ziar “Washington Post“ publica, pe 25 august 1985, un articol intitulat ”Sfidarea României”, ce menționează că ”raportările secrete trimise preşedintelui Ronald Reagan indică faptul că Nicolae Ceauşescu este pe moarte şi că nu mai prinde primăvara lui 1986. A slăbit şi pare obosit. Iar în Bucureşti se vorbeşte că de fapt soţia lui, Elena, este cea care conduce guvernul”.

Citeşte mai multe despre:   Nicolae Ceausescu,   Elena Ceausescu
 
Loading...