Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Legea ce prevede majorarea punctului de pensie cu 40% din septembrie va fi aplicată, dă asigurări şeful Cancelariei prim-ministrului

Legea ce prevede majorarea punctului de pensie cu 40% din septembrie va fi aplicată, dă asigurări şeful Cancelariei prim-ministrului

Un articol de: Redacția B1.ro - 04 Dec 2019, 23:22
Ştiri

Ionel Dancă, şeful Cancelariei prim-ministrului, a declarat că Guvernul PNL va aplica Legea pensiilor în formula actuală, care prevede majorarea punctului de pensie cu 40% din septembrie.

„Din nou, mă întorc la programul de guvernare şi acolo scrie foarte clar că plata drepturilor salariale legale în vigoare, precum şi a drepturilor de pensie este garantată conform dispoziţiilor legale în vigoare. Deci, da, răspunsul este categoric, aplicăm Legea pensiilor în formula actuală, care prevede majorarea punctului de pensie cu 40% din septembrie. Nu modificăm Legea pensiilor în ceea ce priveşte majorarea punctului de pensie cu 40% din septembrie”, a declarat Ionel Dancă, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, toate drepturile de natură salarială ale angajaţilor din sistemul bugetar, dar şi drepturile de pensie acordate în baza actelor normative în vigoare vor fi menţinute.

Citeşte mai multe despre:   ionel danca,   Guvernul Romaniei,   PNL
 
Loading...