Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu "Acum aflăm de fapt că șeful statului era un om de afaceri". Radu Banciu, despre casa pierdută de președinte: Giovanni Becali și Klaus Iohannis sunt pe picior de egalitate pentru că amândoi trăiau din aceleași furtișaguri" (VIDEO)

"Acum aflăm de fapt că șeful statului era un om de afaceri". Radu Banciu, despre casa pierdută de președinte: Giovanni Becali și Klaus Iohannis sunt pe picior de egalitate pentru că amândoi trăiau din aceleași furtișaguri" (VIDEO)

Un articol de: - 22 Feb 2017, 23:52
"Acum aflăm de fapt că șeful statului era un om de afaceri". Radu Banciu, despre casa pierdută de președinte: Giovanni Becali și Klaus Iohannis sunt pe picior de egalitate pentru că amândoi trăiau din aceleași furtișaguri" (VIDEO) Foto: B1TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre procesul pierdut definitiv de președinte Klaus Iohannis privind casa din centrul Sibiului.

"Pierde așadar Klaus Iohannis, șeful statului, ditamai jumătatea de căsoi pe care o închiriase unei bănci cu chiria plătită 5 ani în avans. Sunt niște declarații foarte interesante ale avocatului Virgiliu Viorel Vulcan, adică un triplu V, noi suntem atenți după cum știți și la detalii care ne lămurește cu privire la această înfrângere în instanță a președintelui Iohannis. Este o sentință de această dată definitivă. 

S-a bătut pentru ea ca un leu, s-a bătut pentru o cauză pierdută. Aflăm astăzi din dezvăluirile avocatului Vulcan și alte lucruri care nu îl avantajează pe Klaus Iohannis. La parterul acestui imobil a fost cândva o librărie, se numea Mihai Eminescu, librăria a fost evacuată de către domnii profesori Iohannis la 15 ianuarie 2001. Așadar, poetul național, Luceafărul poeziei românești, a fost scos din casa lui practic de către Klaus Iohannis de ziua sa, evacuat din librăria care îi purta numele. (...) Din acest punct de vedere, bunul român Klaus Iohannis a preferat în locul librăriei Mihai Eminescu să închirieze unei bănci generosul spațiu pentru o chirie plătită în avans pentru 5 ani. 

Atenție, nu era o chirie ca toate chiriile. Asta te revoltă. El primea undeva la 2.500 de euro pe lună. Cum să plătești Dumnezeule chiaria în avans pe 5 ani? E totuși vorba de o bancă comercială. Șeful statului nu închiria pe 80 de dolari, pe 120 de euro, pe 250 de franci elvețieni. Nu, nu! El închiria o jumătate de casă, tăiată ca și granița dintre Algeria și Libia, tăiată cu ferăstrăul exact la jumătate, numai că asta nu e în deșert e în centrul Sibiului, pe 2500 de euro pe lună. Iată din ce trăia Klaus Iohannis!

Sigur, asta e doar o casă! Astea sunt ceea ce am numit noi întotdeauna afacerile de doi bani ale marilor oameni de afaceri din România. Alea cu terenurile, cumpărai un teren cu japca bineînțeles tu habar nu aveai ce e aia cu teren, habar nu aveai ce e aia tranzacție, cumpăria atunci când noi ne uitam la televizor în anii 90 o porcărie din asta pe care nu o curățai niciodată cum sunt toate terenurile de vânzare astăzi din București cu tone de deșeuri pe ele, o cumpărai pentru un capac de pastă de dinți și o vindeai după aia peste câțiva ani în boom-ul ăla nefericit al birocrației și trădării cu 10 până la 100 de milioane de dolari.

Ăia sunt formatorii de opinie din România, nu jurnaliștii, ăia deveneau oameni politici, finanțatori de partide politice, bussinesmeni, sigur cămătari inițial, eventual vânzători de cafea și de blugi și ajungeau așa ceva. Ăștia sunt periculoși, acum aflăm de fapt că șeful statului era un om de afaceri, comod, din ăsta care trăia din chirii. Îi amintesc că mai este unul ca el, Giovanni Becali. Giovanni Becali și Klaus Iohannis sunt pe picior de egalitate pentru că amândoi trăiau din aceleași furtișaguri, case care nu le aparțineau. Asta nu era casa lui Iohannis, bănuiesc că nici celelalte nu sunt ale lui, astea sunt gogoși.", a comentat Radu Banciu.

"Acum aflăm de fapt că șeful statului era un om de afaceri". Radu Banciu, despre casa pierdută de președinte în instanță: Giovanni Becali și Klaus Iohannis sunt pe picior de egalitate pentru că amândoi trăiau din aceleași furtișaguri"

Celebrul prezentator S-A STINS din viață. ESTE VESTEA TRISTĂ A ZILEIBeing Sent

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Klaus Iohannis,   casa ,   proces,   Stiri Sibiu,   presedinte,   om de afaceri,   furt,   teren