Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre cum a ajuns Viorica Dăncilă „în rolul Cosminei Păsărin, în acea emisiune a lui Andrei Gheorghe, când nu știa câți pitici avea Albă ca Zăpada” (VIDEO)

Radu Banciu, despre cum a ajuns Viorica Dăncilă „în rolul Cosminei Păsărin, în acea emisiune a lui Andrei Gheorghe, când nu știa câți pitici avea Albă ca Zăpada” (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 03 Iun 2020, 00:18
Radu Banciu, despre cum a ajuns Viorica Dăncilă „în rolul Cosminei Păsărin, în acea emisiune a lui Andrei Gheorghe, când nu știa câți pitici avea Albă ca Zăpada” (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu, despre interviul pe care l-a acordat recent Tudorel Toader, în care acesta s-a tot victimizat pentru ce a ”pătimit” cât a fost ministrul Justiției. Pornind de aici, Banciu și-a amintit de Viorica Dăncilă și a susținut că niciodată nu s-a mai întâmplat în istoria recentă a Europei ca o țară să aibă candidat la prezidențiale un... analfabet funcțional.

 

Radu Banciu: Tudorel Toader recunoaște cum se făceau presiuni asupra sa pentru măcelărirea Codului Penal, în sensul în care Liviu Dragnea să scape de pârnaie

 Traian Băsescu A ANUNȚAT când se va decreta STARE DE URGENȚĂ, ÎN ROMÂNIA

„Suntem nevoiți să ne întoarcem la costisitoare actualitate internă, care ne scoate peri albi. Am primit un fel de dialog public: fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, își mai amintește, din când în când, și cred că nu sunt ultimele mărturisiri, de cum îl presa din umbră Liviu Dragnea.

Vă mai aduceția minte de vestita călătorie a lui Toader, să mai taie frunză la câini, în Japonia. S-a dus să miroasă niște cirești. Îl așteptau la scara avionului alde Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, să-i taie capul. Țineți minte că s-a vorbit insistent atunci. Până la urmă, într-adevăr, Toader s-a întors din Japonia, obosit că venise de la capătul pământului. L-au băgat ăștia într-o ședință de patru ore - patru ore și jumătate. Ăștia erau Dragnea, Tăriceanu și, cu voia dumneavoastră, absolut ultima pe listă, Viorica Dăncilă. Și l-au presat pe Toader în special cei doi, care vorbeau întermeni juridici, zice Toader.

Toader a fost judecător, a ajuns la un moment dat ministru al Justiției. E aspru contestat și azi, mai ales de studențimea de la Iași, care îi cere capul o dată la două jumătăți de zi pentru nevredniciile pe care le-a făcut acolo. Asta e altă povestea...

Toader recunoaște cum se făceau presiuni asupra sa pentru măcelărirea Codului Penal, în sensul în care Liviu Dragnea să scape de pârnaie. În primul rând Liviu Dragnea, dar și anturajul său apropiat care simțea venind lovitura asta de secure”, a afirmat Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Radu Banciu, despre Viorica Dăncilă: E prima dată în istoria modernă a Europei când un analfabet funcțional ajunge în turul al doilea al preziențialelor, într-o țară democratică

 

Jurnalistul a găsit foarte interesant faptul că, dintr-o discuție de peste patru ore, Viorica Dăncilă nu a înțeles nimic. 

„Ce mi s-a părut foarte interesant aici, dincolo de remarcabila pregătire a domnilor Dragnea și Tăriceanu, care vorbeau tehnic, cel puțin așa-și amintește Toader, e că doamna Dăncilă, care asista acolo cu funcția de premier în cârcă...  doamna Dăncilă nu poate să redea nici măcar o frază din ce a auzit patru ore și jumătate. 

Întrebată cum s-au petrecut lucrurile, a răspuns cu surâsul enigmatic pe care l-a avut mereu: ”eu doar am ascultat”. În sensul că i-a intrat pe o ureche și a ieșit pe cealaltă. Deci doamna Dăncilă, deci ne luăm după fapte, nu presupuneri, e un analfabet funcțional al României, pentru că, după patru ore de discuții pentru măcelărirea definitivă și irevocabilă a Justiției, Dăncilă nu e capabilă să redea măcar o frază din ce s-a discutat acolo.

Vă dați seama că în această țară, dincolo de prostia emblematică a doamnei Dăncilă, imaginați-vă că în această țară, la 30 de ani de la Revoluție, erau unii care o susțineau pe Dăncilă împtriva intereselor naționale ale României: jurnaliști, scriitori, oameni de artă, politicieni. Dăncilă a intrat în turul al doilea al prezidențialelor. 

E prima dată în istoria modernă a Europei, asta însemnând după căderea zidului Berlinului măcar, când un analfabet funcțional ajunge în turul al doilea tur al preziențialelor, într-o țară democratică. Senzațional! Asta e marea dramă! 

Pur si simplu, doamna Dăncilă a fost în rolul Cosminei Păsărin, în acea emisiune a lui Andrei Gheorghe, când nu știa câți pitici avea Albă ca Zăpada”, a mai afirmat Radu Banciu

Reamintim că, la începutul lunii martie, Tudorel Toader a fost reales rector al Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi. Recent, Comisia de la Veneția a primit de la Guvernul României cererea pentru eliberarea lui Toader din funcția de membru al prestigiosului for consultativ al Consiliului Europei. Decizia Executivului de retragere a sa a venit ca urmare a implicaţiilor deciziei CEDO în cauza Kovesi împotriva României.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Viorica Dancila,   PSD,   Liviu Dragnea,   Tudorel Toader