Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Ancheta Parchetului pe alegeri prezidențiale din 2009, inutilă pentru că faptele s-au prescris. Radu Banciu: "Asta este o veste într-adevăr pur românească" (VIDEO)

Ancheta Parchetului pe alegeri prezidențiale din 2009, inutilă pentru că faptele s-au prescris. Radu Banciu: "Asta este o veste într-adevăr pur românească" (VIDEO)

Un articol de: - 26 Apr 2017, 23:52
Ancheta Parchetului pe alegeri prezidențiale din 2009, inutilă pentru că faptele s-au prescris. Radu Banciu: "Asta este o veste într-adevăr pur românească" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de miercuri a emisiunii "Lumea lui Banciu" informația conform căreia ancheta penală a Parchetului General pe alegerile prezidențiale din 2009 ar fi inutilă deoarece infracțiunile cercetate s-au prescris.

"Astăzi am aflat că Parchetul poate să ancheteze alegerile prezidențiale din 2009, dar o face degeaba. Asta este o veste într-adevăr pur românească. Nu știu dacă e o veste bună sau rea că oricum nu ne făcusem speranțe. Nea Mărin ăsta care a obținut două mandate după ce l-a bătut pe Mircea Geoană la mustață, practic la penaltyuri, în noaptea cu pricina, și-a trăit mălaiul, și-a mâncat cele două mandate, nu văd la ce ar fi astăzi util să îl aducem prin fața plutonului de execuție doar așa să miroase un pic a praf de pușcă pentru că noi nu mai executat în această țară, noi nici nu mai condamnăm. La ce ne-ar fi servit un astfel de proces?

Ei bine, așa cum suntem noi mototoli ne-am trezit că lucrurile nu mai pot să continue întrucât se prescriu faptele. Se prescriu faptele am fost informații. Exact 8 ani! Deci faptele de abuz în serviciu și falsificarea documentelor și evidențelor electorale pentru care a fost începută urmărirea penală in rem în dosarul privind alegerile prezidențiale din 2009, deci de acum 8 ani, se prescriu până la judecarea definitivă a cauzei, recunosc chiar procurorii, cei care stau la baza inițierii acestui demers", a comentat Radu Banciu.

Ancheta Parchetului pe alegeri prezidențiale din 2009, inutilă pentru că faptele s-au prescris. Radu Banciu: "Asta este o veste într-adevăr pur românească" (VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!