Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după achitarea lui Ponta: Asta nu înseamnă că este un om imaculat (VIDEO)

Radu Banciu, după achitarea lui Ponta: Asta nu înseamnă că este un om imaculat (VIDEO)

Un articol de: - 10 Mai 2018, 23:54
Radu Banciu, după achitarea lui Ponta: Asta nu înseamnă că este un om imaculat (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu decizia judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de a îl achita pe Victor Ponta în dosarul Turceni-Rovinari.

"Ponta şi Şova, aşadar, achitaţi în primă instanţă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Decizie nu este definitivă şi mai mult ca sigur ca fi atacată de DNA. A fost o izbucnire de fericire şi de orgoliu din partea lui Victor Ponta care practic se vede în afara legii dacă ne este permisă această expresie. Ea este corectă pentru că scapă oarecum de lege, iese dintre zidurile legii Victor Ponta. Are posibilitatea să se detaşeze de asta, dar neînsemnând că este un om imaculat. 

Să nu ne joace pe partea asta cartea că 'eu toată viaţa am fost un om cinstit, voi m-aţi considerat întotdeauna un infractor şi un penal şi acum nici măcar nu vă cereţi scuze'. A făcut el un apel la cei pe care nu îi condamnă şi nici nu îi blamează şi nici nu îi va urî din tot sufletul, sunt cei care timp de 3 ani cât a durat procesul s-au bucurat deşi îl ştiau nevinovat. Nu, domnule Ponta, noi vă ştiam vinovat aşa că nu intrăm în această categorie dacă v-aţi fi gândit", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Victor Ponta