Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre rechemarea ambasadorului din Costa Rica: Îşi ducea nişte bătrâneţi liniştite şi a venit, ca un meteorit în viaţa lui, evadarea Elenei Udrea în această ţară (VIDEO)

Radu Banciu, despre rechemarea ambasadorului din Costa Rica: Îşi ducea nişte bătrâneţi liniştite şi a venit, ca un meteorit în viaţa lui, evadarea Elenei Udrea în această ţară (VIDEO)

Un articol de: - 19 Apr 2018, 23:52
Radu Banciu, despre rechemarea ambasadorului din Costa Rica: Îşi ducea nişte bătrâneţi liniştite şi a venit, ca un meteorit în viaţa lui, evadarea Elenei Udrea în această ţară (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu rechemarea la post a ambasadorului român în Costa Rica.

"Preşedintele Iohannis, aşadar, l-a somat, poate simplu printr-un SMS sau poate prin WhatsApp, îndrumat de vreun consilier apropriat, a decis să îl cheme pe Ion Vîlcu, ditamai ambasadorul României în Costa Rica. De altfel, acest cetăţean Vîlcu, pe care sincer îl invidiez, avea calitatea de ambasador extraordinar şi plenipontenţial în Statele Unite Mexicane, în Republica Nicaragua, în Republica El Salvador, în Republica Costa Rica, în Republica Guatemala şi în Republica Honduras.

Se plimba în ţările astea ca profesorul Baltazar în desenele animate iugoslave. Ăsta nu făcea nimic, nu găsea nicio soluţie niciodată. Ce ghinion pe omul ăsta, îşi ducea nişte bătrâneţi liniştite şi iată că dintr-o dată, a fost ca un meteorit în viaţa lui, evadarea Elenei Udrea în această ţară", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Costa Rica,   Elena Udrea