Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Liviu Dragnea, bugetar toată viaţa, cum justifică el averea? (VIDEO)

Radu Banciu: Liviu Dragnea, bugetar toată viaţa, cum justifică el averea? (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 31 Iul 2018, 23:51
Radu Banciu: Liviu Dragnea, bugetar toată viaţa, cum justifică el averea? (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de marţi a emisiunii Lumea lui Banciu afirmaţiile lui Tudorel Toader privind sprijinirea condamnaţilor ce se simt nedreptăţit şi a cerut ca dacă interceptările sunt considerate ilegale, atunci să fie ilegale şi averile ce nu pot fi justificate.

"Care condamnat în România, mai ales politic, se simte împăcat în momentul în care a venit sentinţa? Aţi auzit de vreunul? Toţi, evident, că sunt nemulţumiţi de sentinţă, că ea a fost făcută ilegal pe baza interceptărilor. E interesantă asta, e ilegal pe baza interceptărilor! Dar nu este legal să te duci acasă şi să îi spui: uite, ai declaraţia de avere, atât ai câştigat în anul respectiv, uite, noi ţi-am făcut media pe ultimii 10 ani şi nu îţi iese de căsuţa asta! (...)

În cazul ăsta suntem de acord, intercepările sunt ilegale, dar averile? Liviu Dragnea de exemplu, bugetar toată viaţa, doar nu o să spuneţi că a fost cartofor, nu, a fost bugetar, are şi faţă de om care nu se pricepea la foarte multe, cum justifică el averea, investiţiile făcute în alte ţări? Demonstrate astea, a apărut şi în presa din Brazilia acest lucru", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Liviu Dragnea