Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, la finalul Campionatului Mondial: A fost o ediţie a plictiselii şi a fotbalului mărunt (VIDEO)

Radu Banciu, la finalul Campionatului Mondial: A fost o ediţie a plictiselii şi a fotbalului mărunt (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 16 Iul 2018, 08:40
Radu Banciu, la finalul Campionatului Mondial: A fost o ediţie a plictiselii şi a fotbalului mărunt (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a discutat în ediţia de duminică a emisiunii Lumea lui Banciu despre Campionatul Mondial de fotbal care tocmai s-a încheiat cu victoria Franţei în finala contra Croaţiei.

"Ne-am despărţit de o ediţie care până la urmă a fost una a plictiselii şi a jocului mărunt. Mai mult s-a trişat decât s-a jucat la acest Campionat Mondial. Pentru prima dată acest sentiment a devenit unul de marcă fabricată. Jucătorii cădeau ca spicele, am observat şi asta şi în finală cu dezgustătorul Umtiti. Ce ruşine de fotbalist care văzând că alţii mai cu ştaif decât el se tăvălesc la orice fază, făcea exact la fel. Asta mi se pare nu doar de un prost fust evident, dar şi lamentabil pentru ceea ce înseamna natura umană. 

Tăvălitorii asta au înţeles că dacă Neymar face aşa, Mbappe face aşa, Cristiano Ronaldo face aşa, atunci e mai bine ca el să facă aşa, nu să facă precum cei care detestă plonjoanele şi tăvăliturile acestor fotbalişti. Deci iată că ei au ales să se sprijine între ei. Aţi văzut şi în această finală cum jucătorii, în special francezii că ei erau la conducere, se tăvăleau, încercau să facă din asta o manieră de a avansa", a comentat Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu