Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre "cei 4 corifei" care vor candida în alegerile prezidenţiale: "Clasamentul nu ştiu sigur care va fi, dar ştiu cine va fi pe locul patru - Călin Popescu Tăriceanu" (VIDEO)

Radu Banciu, despre "cei 4 corifei" care vor candida în alegerile prezidenţiale: "Clasamentul nu ştiu sigur care va fi, dar ştiu cine va fi pe locul patru - Călin Popescu Tăriceanu" (VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 19 Iun 2019, 23:36
Foto: captură B1TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediţia de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu, felul în care se pregătesc alegerile prezidenţiale de la finalul anului şi a arătat care sunt "cei patru corifei" care se vor întrece pentru funcţia supremă în stat.

"Eu văd altfel alegerile prezidenţiale cu puţine blonde şi mai mulţi tolomaci. De exemplu, un candidat solid, ăsta care vrea libertate pentru vot, care să îi asigure alegătorului confortul de a şti sigur că poate vota, mai ales că trebuie să îl voteze pe el. Apoi Agamiţă Dandanache, adică un candidat care va ieşi din joben în ultima clipă în PSD-ALDE, să spunem altul decât Călin Popescu Tăriceanu. Apoi va fi Călin Popescu Tăriceanu care până la urmă va decide să candideze de unul singur, e prea orgolios şi va spune că nu se poate ca un pişpiriu din ăsta, un handicapat din PSD să mă facă pe mine. Partidul nu îl va alege pe nea Tări, iar atunci Tăriceanu se va înscrie şi el şi va fi el. Va fi bineînţeles, cu voia dumneavoastră, nici ultimul, nici penultimul, nici antepenultimul pe listă, Dacian horticultor Cioloş cu frumoasa lui soţie franţuzoaică. Deci vom avea patru corifei.

Clasamentul nu ştiu sigur care va fi, dar ştiu cine va fi pe locul patru - Călin Popescu Tăriceanu. El se va băga în jocul ăsta şi va fi pierde lamentabil. Că sigur că dacă va depăşi candidatul PSD atunci îşi justifică această ieşire un pic în decor. El se va certa, deci, definitiv cu PSD. Această alianţă va cădea dacă Tăriceanu se va decide să candideze ca să nu îi lase voturi, aşa se va exemplifica - va lua voturi din farfuria candidatului comun PSD-ALDE. El va fi un candidat independent PSD-ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pentru că tot va spera să ia din aceste voturi. Dacian Cioloş, care nu se mai poate obţine şi care se va certa definitiv cu Dan Barna, pentru că şi Dan Barna vrea să candideze. Candidaţi şi dumneavoastră domnule Barna! Ar fi chiar mai interesant să se împartă voturile, se cerne sita până la urmă şi vom avea candidaţi unul şi unul, fiecare cu câte 14-15 voturi", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Dacian Ciolos,   Calin Popescu Tariceanu,   PSD,   ALDE
 
 
 
Loading...