Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre Cătălin Rădulescu: "Uluitor! Deci poţi fi cretin şi cu toate astea mare baron PSD!" (VIDEO)

Radu Banciu, despre Cătălin Rădulescu: "Uluitor! Deci poţi fi cretin şi cu toate astea mare baron PSD!" (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 13 Sep 2018, 23:53
Radu Banciu, despre Cătălin Rădulescu: "Uluitor! Deci poţi fi cretin şi cu toate astea mare baron PSD!" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu reacţia deputatul Cătălin Rădulescu privind scrisoare a aproximativ 30 de filiale PSD care cer demisia lui Liviu Dragnea.

"Cătălin Rădulescu, deputatul PSD, a declarat că: 'a început sezonul pierdute (...), scrisorilor de dragoste, fiecare vine cu scrisori. E bine că scrie, dar e bine ca prima dată să scrie cetăţenii din zonele în care sunt ei, să le spună ce fac şi ce au făcut. (...) Să citească un pic statutul că am impresia că anumiţi lideri care vin din anumite zone mai întunecate nu au înţeles că un preşedinte de partid ales prin Congres nu poate fi dat jos decât prin Congres'.

Iată că mai aflăm un lucru, după ce ni s-a sugerat că poţi fi şi PSD-ist şi mincinos, poţi fi PSD-ist şi cretin în acelaşi timp? Cum adică vin din ţinute mai întunecate? Pentru asta ar trebui să răspundă în faţa CNCD acest individ, în faţa CNA. Este o insultă uluitoare! Nu a pomenit judeţe pentru că nu le ştie, domnule Herjeu! Dar sancţionaţi-l! Nu poţi spune din calitate de deputat al PSD aşa ceva! (...) Unde sunt ţinuturile astea întunecate domnule Rădulescu? Uluitor! Deci poţi fi cretin şi cu toate astea mare baron PSD!", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Catalin Radulescu,   PSD