Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Nu ştiu ce i s-a promis sau cu ce a fost ameninţat, dar e clar că Tudorel Toader nu mai reprezină un gaj pentru partidul lui de mameluci (VIDEO)

Radu Banciu: Nu ştiu ce i s-a promis sau cu ce a fost ameninţat, dar e clar că Tudorel Toader nu mai reprezină un gaj pentru partidul lui de mameluci (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 10 Apr 2019, 23:55
Foto: captură B1TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediţia de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu, conflictul actual dintre Tudorel Toader şi Liviu Dragnea.

"La noi, Tudorel Toader nu este rudă nici cu tractorul, nici cu Dragnea, asta ni s-a spus astăzi. Zilele lui Tudorel par să fie numărate, dar omul va duce până săptămâna viitoare, cel mai probabil, dacă nu cumva se mai întâmpla nişte lucruri în noaptea asta sau în zilele care vin. Nu s-a făcut cvorum azi la moţiunea care îl viza, Tudorel Toader a ajuns într-un suflet, era transpirat, a ajuns în ultima clipă la Senat, dar nu va cădea deocamdată. (...)

Aş atrage atenţia lui Liviu Dragnea că ministrul Justiţiei într-o ţară europeană este chiar mai important decât al treilea om în stat, adică decât preşedintele Camerei Deputaţilor, acesta neavând din punct de vedere executiv decât al ministrului Justiţiei. Se dă de gol Dragnea, e evident că pentru Liviu Dragnea Tudorel Toader nu reprezenta nimic, era un ciot în deflagraţia asta PSD-istă asupra României.

E clar că Tudorel nu a perfomat, adică nu a prezentat la intervalul mare ce trebuia să prezinte. La început era mai docil, dar între timp, bănuim, a fost totuşi tars de mâneca, i s-a vorbit în cască probabil de la Comisia Europeană sau de undeva din Europa şi i s-a spus că merge prea departe cu aceste ordonanţe care ar şubrezi statul de drept din România. Ce ştiu ce i s-a promis sau cu ce a fost ameninţat, dar e clar că nu mai reprezintă un gaj pentru partidul lui de mameluci şi evident că va plăti, dar va plăti şi în numele democraţiei şi al românilor pentru că va trebui să fie îndepărtat pentru că nu prestează", a comentat Radu Banciu.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Tudorel Toader ,   Liviu Dragnea
 
 
 
Loading...