Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Nu e nicio ruşine dacă cei care o înjură pe Viorica Dăncilă sunt agramaţi pentru că nu ei conduc guvernul (VIDEO)

Radu Banciu: Nu e nicio ruşine dacă cei care o înjură pe Viorica Dăncilă sunt agramaţi pentru că nu ei conduc guvernul (VIDEO)

Un articol de: - 29 Mai 2018, 23:50
Radu Banciu: Nu e nicio ruşine dacă cei care o înjură pe Viorica Dăncilă sunt agramaţi pentru că nu ei conduc guvernul (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de marţi seară a emisiunii Lumea lui Banciu afirmaţiile politologului Alina Mungiu Pippidi care i-a criticat pe cei care ironizează gafele premierului Viorica Dăncilă, numindu-i "mizerabili".

"Nu pot fi comparaţi oamenii de pe stradă cu doamna Dăncilă. Nu e nicio ruşine, doamna Pippidi, dacă cei care o înjură pe Viorica Dăncilă sunt agramaţi. Nu e o ruşine pentru că ei nu sunt în postura de a conduce un guvern. 

Doamna Dăncilă este în această poziţie în care se face de râs nu numai prin modul în care vorbeşte ci şi prin modul în care face. Doamna Dăncilă ratează la ambele categorii: şi atunci când vorbeşte şi nu face şi atunci când face şi de fapt tot nu face. Ea este criticabilă fără nicio problemă.

Am ajuns să nu mai putem critica pe doamna Dăncilă după ce face asemenea dezacorduri şi practic mutilează limba română în asemenea mod? Sigur, cei care o înjură ar putea fi foarte departe de standardele Academiei Române sau măcar de o limbă română curată", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu