Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre ce îl recomandă pe Ciolacu să fie preşedintele Camerei Deputaţilor: Mergea la pescuit cu stăpânul lui, Liviu Dragnea, şi la vânătoare cu Omar Hayssam (VIDEO)

Radu Banciu, despre ce îl recomandă pe Ciolacu să fie preşedintele Camerei Deputaţilor: Mergea la pescuit cu stăpânul lui, Liviu Dragnea, şi la vânătoare cu Omar Hayssam (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 29 Mai 2019, 23:42
Radu Banciu, despre ce îl recomandă pe Ciolacu să fie preşedintele Camerei Deputaţilor: Mergea la pescuit cu stăpânul lui, Liviu Dragnea, şi la vânătoare cu Omar Hayssam (VIDEO) Foto: captură B1TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediţia de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu, numirea lui Marcel Ciolacu în fruntea Camerei Deputaţilor în locul lui Liviu Dragnea.

"Nu te poţi lăuda că ai pus ştampila pe un infractor sau pe un gunoi. Sunt oameni mici, sunt oameni care nu au cunoştinţe, nu sunt personaje de anvergură, nu modifică istoria Europei, nu modică nici măcar societatea. Sunt nişte trepăduşi care pentru că nu au reuşit în nişte domenii în care competenţele sunt obligatorii s-au refugiat în politică. (...)

Uite cum este acest Ciolacu care a devenit astăzi după mazilirea lui Dragnea al treilea om în stat, este noul preşedinte al Camerei Deputaţilor. Faptele lui de vitejie sunt două: mergea la pescuit cu Liviu Dragnea, care era stăpănul lui, şi mergea la vânătoare cu Omar Hayssam. Astea sunt faptele lui. El nu avea şcoli făcute pe nu ştiu unde, nu a scris adevărate cărţi, nu a ţinut discursuri pe la universităţi, nu se pricepea la nimic", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Marcel Ciolacu,   Camera Deputatilor