Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Elena Udrea, bolnavă la pat, i-a dat dispoziție lui Cristoiu să publice jurnalul (VIDEO)

Radu Banciu: Elena Udrea, bolnavă la pat, i-a dat dispoziție lui Cristoiu să publice jurnalul (VIDEO)

Un articol de: - 29 Mar 2018, 23:56
Radu Banciu: Elena Udrea, bolnavă la pat, i-a dat dispoziție lui Cristoiu să publice jurnalul (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu publicarea de către Ion Cristoiu a fragmente din jurnalul pe care aceasta i l-a înmânat, publicare ce apare fix la o zi după ce s-a scris de problemele de sănătate pe care le-ar avea.

"Elena Udrea, bolnavă săraca la pat, să știți că ne-am gândit toată noaptea trecută la ea, a apucat să se ridice un pic din pat, e adevărat în șezut așa, probabil după vâlva care s-a iscat în aceste zile. Chiar dacă pretinde că a pierdut unul dintre gemeni a găsit totuși puterea, pe care numai spiritul de mamă ți-l dă, să îi dea dispoziție lui Ion Cristoiu să publice fragmente din jurnalul ei. Noroc că azi nu mai e ca pe timpuri să pui bilețul într-o sticlă și să îi dai drumul, că nici nu ar fi știut săraca Elena Udrea unde să arunce sticla, în oceanul Pacific sau în Atlantic. (...) Ion Cristoiu s-a executat. Cine nu ar fi făcut-o, mai ales având în vedere situația Elenei Udrea. 

Suntem abia la începuturile acestui jurnal, în sensul în care deocamdată nu există nimic senzațional de dezvăluit. Probabil o rămâne ultimele două- trei paragrafe cele mai interesante, alea la care aștept să se ajungă la un moment dat", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Elena Udrea