Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Numărul celor care nu vor merge la vot în alegeri va fi mai mare ca niciodată (VIDEO)

Radu Banciu: Numărul celor care nu vor merge la vot în alegeri va fi mai mare ca niciodată (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 17 Sep 2018, 08:41
Radu Banciu: Numărul celor care nu vor merge la vot în alegeri va fi mai mare ca niciodată (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu felul în care arată opoziţia în România, afirmând că în acest moment niciun partid nu merită să fie votat.

"În partea cealaltă, a opoziţiei parlamentare, avem o ieşire la rampă tot aşa utilă a lui Teodor Paleologu, care punctează corect că nici în opoziţie nu există nicio speranţă şi că deocamdată între PNL şi USR nu sunt relaţii de joc. Cele două partide nu se cunosc, nu merg în aceeaşi direcţie, nu au opinii comune, nu există unitate. USR-ul este o vraişte, zice el. Acolo numai gălăgie se face, dar nu este nicio coerenţă politică, ei nu au niciun plan, ei nu pot să conducă sau să participe la guvernare.

Caracterizarea într-un cuvânt al lui Teodor Paleologu este asta: opoziţia e caraghioasă. Un termen corect dacă nu vrei să insulţi, noi ne permitem să insultăm întrucât genul ăsta de apelative până la urmă strârnesc râsul în clasa politică. (...)

Toţi cei care vor vota PNL la alegeri o vor face numai din ură faţă de PSD, din ciudă, din disperare, din isterie sau pur şi simplu din lipsă de soluţii. Cei care mai cred puţin în adevăr, mai au un pic de conştiinţă nu vor vota deloc. E evident că numărul celor care nu vor merge la vot la următoarele alegeri va fi mai mare ca niciodată întrucât nu ai cum să votezi aşa ceva. Cu PSD-ul nu ai cum să te mai duci, probabil că mulţi din ceea ce votau PSD după epopeea Dragnea se vor sătura, măcar să stea o tură să vadă ce se mai întâmplă. Cei care se vor duce şi vor vota cu altceva decât PSD o vor face numai din motivele pe care le-am enumerat", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu