Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Acest referendum nu reprezintă absolut nimic. Ce a făcut România pentru copii în 30 de ani? (VIDEO)

Radu Banciu: Acest referendum nu reprezintă absolut nimic. Ce a făcut România pentru copii în 30 de ani? (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 02 Oct 2018, 23:52
Radu Banciu: Acest referendum nu reprezintă absolut nimic. Ce a făcut România pentru copii în 30 de ani? (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu dezbaterile de pe scena publică privind referendumul care va avea loc în acest weekend.

"Acest referendum, o spun încă odată, nu reprezintă absolut nimic. Acest termen din Constituție că familia este formată din soți, care va modificat într-un bărbat și o femeie, nu reprezintă viitorul națiunii. (...)

Nu trebuie să facem din acest referendum ceva mai mare și mai important decât ar fi. În primul rând, pentru că el nu va egaliza finalmente nimic, absolut nimic. Am auzit acum pe toate căile și trebuie să luăm poziție pentru că nu e corect despre educația copiilor, despre îngrijirea lor, despre viitorul lor. Ce a făcut România pentru copii în 30 de ani? Ce face pentru sistemul de învățământ? Ce face pentru viața mamelor care au un nou născut cu alocațiile alea jalnice, cu toate condițiile astea lipsă? Ce a făcut societatea românească pentru copii?", a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.