Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: De la Iliescu încoace nu s-a făcut nimic pentru clasa mijlocie (VIDEO)

Radu Banciu: De la Iliescu încoace nu s-a făcut nimic pentru clasa mijlocie (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 15 Apr 2019, 08:41
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediţie de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu, dispariţia clasei de mijloc din România.

"Clasa mijlocie, păi dar cine a făcut de la Ion Iliescu încoace ceva pentru clasa mijlocie? Nu s-a făcut nimic! Au furat nomenclaturiştii şi aghiotanţii lor, ăia de la căreau genţile imediat după Revoluţie, şi asta a fost tot. După nu s-au dezoltat. Hoţii, securiştii au devenit tot mai bogaţi, oamenii serioşi ori au plecat din România ori au fost muritori de foame. Cu foarte puţine excepţii, unii care au mai răzbătut în societatea internă, unii dintre ei chiar pe talent, alţii pe întâmplare, cei mai mulţi pe pile.

Nu s-a făcut niciodată nimic, nimic măcar o măsură, una! Să le dai oamenilor de afaceri sau anteprenorii sau viitorilor potenţiali îndeprinzători o şansă să creeze o firmă. În Statele Unite, îmi explica mie cineva săptămâna trecută, cu două semnături ţi-ai deschis o firmă. La noi, îţi trebuie probabil câteva luni până să obţii acest lucru. Asta ar fi trebuit să facem, să renunţăm la birocraţie cum dăm jos 24 de cojoace", a comentat Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu
 
 
 
Loading...