Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: "La o discuție fermă, Liviu Dragnea ar ceda Transilvania Ungariei" (VIDEO)

Radu Banciu: "La o discuție fermă, Liviu Dragnea ar ceda Transilvania Ungariei" (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 04 Dec 2018, 23:53
Radu Banciu: "La o discuție fermă, Liviu Dragnea ar ceda Transilvania Ungariei" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu lipsa de interes arătată de PSD și Liviu Dragnea privind problemele românilor din Transilvania în raport cu dorințele etnicilor maghari.

"România ar putea să fie vândută UDMR-ului sau etnicilor maghari la un troc, de exemplu între Liviu Dragnea și Kelemen Hunor. Liviu Dragnea, în nemernicia lui absolut abominabilă, este în stare să vândă țara, adică să îi permită UMR-ului să facă ce vrea în Transilvania pe termen nedeterminat. Să zicem să concesioneze trei județe din România pe 999 de ani, numai ca să își facă el treburile politice. 

El nu are niciun fel de responsabilitate și vă mai spun ceva: Transilvania nu este considerată o prioritate la București. Atâta timp cât ea nu aduce voturi PSD-ului este până la urmă un zgârci, un fel de junghi pentru politica bucureșteană pentru că ea nu te ajută. Ăia sunt cu gura mare, susțin partidele de opoziție în general. 

Cetățenii români din Transilvania nu sunt considerați vrednici români. Nu sunt la nivelul oltenilor sau moldovenilor care pot fi mai ușor păcăliți și aduși de partea PSD-ului. Este o chestiune oficială asta! Nu sunt aiureli! La o discuție fermă Liviu Dragnea ar ceda Transilvania Ungariei. Numai să se asigure de sprijinul de la Budapesta!", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   PSD,   Liviu Dragnea,   Ungaria