Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: "Liviu Dragnea, în 17 ore, dat jos de pe soclu și aruncat la lada de gunoi a istoriei/ A intrat la pușcărie ca ultimul infractor" (VIDEO)

Radu Banciu: "Liviu Dragnea, în 17 ore, dat jos de pe soclu și aruncat la lada de gunoi a istoriei/ A intrat la pușcărie ca ultimul infractor" (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 27 Mai 2019, 23:53
Radu Banciu: "Liviu Dragnea, în 17 ore, dat jos de pe soclu și aruncat la lada de gunoi a istoriei/ A intrat la pușcărie ca ultimul infractor" (VIDEO) Foto: captură B1TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu, condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare.

"Să ne iubim între noi fraților pentru că astfel de momente sunt rare. Liviu Dragnea, în 17 ore, dat jos de pe soclu și aruncat la lada de gunoi a istoriei. Istoria, singura care ne va mai supraviețui în toată această campanie a nostră de a fugi de noi înșine în mai bine de 25 de ani. (...)

Trebuie să ne bucurăm că noi în afara de astfel de victorii nu am avut nimic. (...) L-ați văzut pe Liviu Dragnea cum a intrat astăzi la pușcărie? Ca ultimul infractor! Nu a avut niciun pic de demnitate. Putea să cheme oamenii sau să se ducă oamenii dacă era așa un mare politician, la ieșirea din casă pentru că a primit verdictul acasă. Putea să fie în fața casei o adunătură de 20.000, ca să nu se spună Codrin Ștefănescu chiar 500.000, că e exagerat. Putea să țină un discurs și să explice ce a vrut să facă cu noi, cui ne lasă.

A intrat cu o cămașă trasă așa peste el. S-a dus la pușcărie ca ultimul infractor. Ăsta era cel care manipula România, care schimba toate structurile de la propriu partid la Guvern până la ÎCCJ, la codurile penale, toate ordonanțele de urgență. Tot ce a făcut Liviu Dragnea în această perioadă a fost să nu intre la pușcărie", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Liviu Dragnea